- Jeg har planlagt denne dagen lenge

Verdens mest kjente kjendisdatter kan vente seg mange overraskelser når hun i dag fyller sju år, ifølge pappa Tom Cruise.

HAR PLANLAGT BURSDAG I LANG TID: Tom Cruise sa i et radiointervju onsdag at han har brukt lang tid på på planlegge dagens feiring av 7-års dagen til datteren Suri. Foto: All Over Press
HAR PLANLAGT BURSDAG I LANG TID: Tom Cruise sa i et radiointervju onsdag at han har brukt lang tid på på planlegge dagens feiring av 7-års dagen til datteren Suri. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med skuespillerene Tom Cruise (50) og Katie Holmes (34) som foreldre har vesle Suri Cruise helt siden fødselen vært en av verdens mest kjente småjenter.

Viraken rundt den lille jenta ble ekstra stor, da hun havnet midt i en bitter skilsmissestrid mellom sin mor og far i 2012.

I dag fyller Suri sju år, og i et intervju med den amerikanske radioverten Ryan Seacrest onsdag avslørte Tom Cruise at han har brukt mye tid på å planlegge en perfekt bursdag for sin lille datter.

- Jeg har planlagt denne dagen lenge. Jeg er alltid tidlig ute når det gjelder barna. Disse tingene tar tid, og må planlegges på forhånd.

Hør intervjuet her (ekstern lenke)!

Foreløpig er det ikke kjent om Cruise og Holmes skal feire datterens bursdag sammen eller hver for seg.

Til tross for at Cruise - som er Norgesaktuell med sin nye film «Oblivion» - bekreftet også at han ikke holder seg unna kakefatet, selv om han jobber hardt for å holde på sitt ungdommelige utseende.

- Jeg spiser kaker, cupcakes, alle de greie der, sier han.

LES OGSÅ: Tone Damli møtte «American Idol»-dommerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer