- Man må liksom bli kjent med hverandre der og da, i tillegg til at det er mye nervøsitet som spiller inn, forteller Clas, som har med seg frierne Aina Korsvold, Vibeke Svarverud, Lisa Omtvedt, Ellisif Muller og Ann-Marie Berg videre i "Jakten på kjær Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2
- Man må liksom bli kjent med hverandre der og da, i tillegg til at det er mye nervøsitet som spiller inn, forteller Clas, som har med seg frierne Aina Korsvold, Vibeke Svarverud, Lisa Omtvedt, Ellisif Muller og Ann-Marie Berg videre i "Jakten på kjær Foto: Lasse Sandaker-Nielsen/TV 2Vis mer

- Jeg har pekt meg ut én av dem

TV-bonden avslører hete følelser.

SEHER.NO: TV-bonden Clas Kvisler (36) er godt i gang med finne kjærligheten i sitt liv gjennom  "Jakten på kjærligheten". Og skal man tro ham selv, har han allerede begynt å få følelser for spesielt én av sine friere.

Mandag var det duket for høsten andre valg. Da ble det klart at den 36 år gamle Skiptvedt-bonden tok med seg de fem frierne Aina Korsvold, Vibeke Svarverud, Lisa Omtvedt, Ellisif Muller og Ann-Marie Berg videre i det populære TV 2-programmet.

- Jeg har pekt meg ut én av dem. Jeg har vel funnet ut at det er én av dem jeg har lyst til å bli bedre kjent med, avslører Kvisler til Seher.no.

Men det har vært en vanskelig prosess, innrømmer Clas. For det er ikke alltid så lett å bli kjent med kvinner gjennom korte dater i et TV-program.

- Man må liksom bli kjent med hverandre der og da, i tillegg til at det er mye nervøsitet som spiller inn. Derfor må man også bruke tid til å finne ut hvem man finner den beste kjemien med. Og det finner jeg mest av hos den jenta jeg har valgt meg ut, forteller han.

Tidligere denne uka skrev Seher.no at Clas Kvisler i 2007 var den som tjente desidert mest av høstens fire TV-bønder. For skatteåret 2007 er han nemlig oppført med en inntekt på hele 1.715.479 kroner, noe som er nesten fire ganger så mye som nærmeste "utfordrer" blant bøndene, Calle Breen (49), som står oppført med en inntekt på 431.906 kroner.

Selv tror han derimot ikke at mye penger er blant årsakene til at han var blant de fire som fikk flest brev i bonderomantikken.

- Jeg tror ikke penger har noe å si, det er nok heller meg som person det går på, sa han den gang.

"Jakten på kjærligheten" ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et tips om "Jakten"-bøndene eller andre kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Beklager, toget har gått!