FAMILIEFAR: «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker John Brungot har mange jern i ilden både karrieremessig og privat. Han og kona Marte Hovig (t.h) ble foreldre til sønnen Bo August for snart to år siden. Foto: Stella Pictures
FAMILIEFAR: «Torsdag kveld fra Nydalen»-komiker John Brungot har mange jern i ilden både karrieremessig og privat. Han og kona Marte Hovig (t.h) ble foreldre til sønnen Bo August for snart to år siden. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har pappa-ansvaret på nattetid

Slik balanserer John Brungot mellom jobb og familieliv.

SEOGHØR.NO: Skuespiller og komiker John Brungot (35) er klar for nok en sesong med både «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Nårje» på TV2.

Og den travle komikeren slo til med sin Jørn Hoel-parodi i «Allsang på grensen» forrige uke, selv om han egentlig har sommerferie. Brungot tok turen til Halden sammen med kona Marte Hovig (33), sønnen Bo August (snart 2) og foreldrene Karl og Eva Brungot. For det kjente TV-fjeset er svært familiekjær.

- Når jobben er ferdig, går jeg hjem til familien. Når jobben begynner, drar jeg fra dem. Så enkelt er det. Foreløpig klarer jeg balansegangen ganske godt, sier han til Se og Hør.

35-åringen er nemlig ikke redd for å trå til som småbarnsfar når han først er hjemme:

- Det blir selvfølgelig lange dager, men jeg har jo nettene til disposisjon. Bo August er litt våken på nettene. Da tar jeg på meg ansvaret på nattetid, avslører han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kysset åpenlyst på kjendisfest