- Jeg har på meg 1170 diamanter

Siri Tollerøds festantrekk skal være verdt mer enn én million kroner.

Publisert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det klart for Petter og Gunhild Stordalens årlige 16. mai-fest, og for året var hotellkjeden Choice sitt hovedkvarter på Frogner pyntet som Pippi Langstrømpe-huset Villa Villekulla.

Temaet for festen var vårt kjære naboland Sverige, og mange kjendiser hadde møtt opp. En som overrasket på den rosa løperen var modell og kommende «Top Model»-programleder Siri Tollerød (25).

SE ALLE ANTREKKENE OG KJENDISENE PÅ ROSA LØPER FRA STORDALEN-FESTEN HER

Tollerød ankom festen med Swarovski-diamanter og smykker fra danske Ole Lynggaard, og ifølge det Seoghør.no erfarer skal det hele være verdt mer enn én million kroner.

Selv ville Tollerød ikke si så mye om verdien av smykkene.

- Jeg har ringer og veldig fine øredobber. Jeg vet ikke helt hvor mye det er verdt, men det er mange penger, sa den blide skjønnheten til Seoghør.no.

- Det er 1170 diamanter, så kan du regne selv, supplerte kjendisstylist John André Hanøy, blant annet kjent fra TV3s «Homsepatruljen».

Den kommende programlederen hadde også på seg kjole, kaninpels og strikkebelte fra den nye kolleksjonen til TSH, Tina Steffenakk Hermansen, som er en av norske kjendiskvinners favorittdesignere.

- Jeg har på meg TSH og er en luksus-Agnetha fra ABBA, sa hun.

Nederst i saken kan du se bildespesial av andre kjendiser i kjoler fra TSH.


LES OGSÅ: Fikk sydd om IKEA-poser til kjole
LES OGSÅ: Carola kom til slutt

LES OGSÅ: Holder foran utrigningen på grunn av barna
LES OGSÅ: Gunhild måtte holde kjolen nede

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer