REISTE HJEM: Lill Grethe tapte mot Ingvild i tautrekking bare to uker før finaledagen. Foto: TV 2
REISTE HJEM: Lill Grethe tapte mot Ingvild i tautrekking bare to uker før finaledagen. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har overnaturlige evner

«Farmen»-Lill Grethe kan se inn i framtiden.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var det Lill Grethe Jørgensen (42) som måtte forlate årets «Farmen» etter at hun tapte tvekampen mot Ingvild Skare Thygesen (19).

I et intervju med VG mandag forteller Jørgensen at hun for et par år siden oppdaget at hun har overnaturlige evner og kan se inn i framtiden.

– Jeg husker ikke helt når det var, men det var en gammel dame som kurerte meg for hodeverk en gang. Da hun var ferdig, så hun på meg og sa «Du må bruke den evnen du har fått gratis». Først tenkte jeg hvordan i all verden hun kunne vite om min evne, men så innså jeg jo også at det stemmer det hun sa, sier hun til avisen.

Lill Grethe forteller videre at hun kan se hendelser fra nuet og framtiden, og at hun har spådd både graviditeter og dødsfall. Hun bruker vanligvis å spå i kaffegrut.

– Jeg har ikke så mye forklaringer på hvorfor jeg har fått denne evnen. Men de fleste jeg spår kommer tilbake og vil vite mer. Selvfølgelig blir noen skremt av det ukjente, men jeg føler meg heldig og glad som har fått denne evnen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det var en veldig stygg uttalelse