ØNSKER SEG BARN: Aylar Lie sier hun ønsker seg barn, og skryter av samboeren Kris Robberstad. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
ØNSKER SEG BARN: Aylar Lie sier hun ønsker seg barn, og skryter av samboeren Kris Robberstad. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

- Jeg har overhode ikke lyst til å være barnløs

Aylar Lie planlegger en fremtid med barn.

SEOGHØR.NO: I 2010 møtte Aylar Lie (30) veggen, etter å ha levd et svært hektisk liv i mange år. Det var starten på fire år med sykdom.

FRISK: Aylar sier selv hun har sovet i fire år. Nå er hun klar for å leve livet igjen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
FRISK: Aylar sier selv hun har sovet i fire år. Nå er hun klar for å leve livet igjen. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Etter å ha fått medisinsk behandling, er Lie nå blitt frisk. Og det er først nå hun kan begynne å planlegge fremtiden sammen med samboeren Kris Robberstad.

- Jeg har overhode ikke lyst til å være barnløs. Jeg er sammen med en fantastisk mann som jeg har det veldig fint sammen med, men så langt har jeg vært såpass dårlig at det har vært vanskelig nok å ta vare på meg selv. Framover blir det mer rom for å tenke på det nå som jeg føler meg frisk, det får bare komme om det kommer, sier hun til Dagbladet.

Da Seoghør.no møtte Lie under lanseringen av programmet «MasterChef», jublet hun over å endelig være frisk.

- Det føles som jeg har fått livet tilbake, så det er litt deilig å kunne være her og være med på lanseringen, og... Jeg har plukket opp der jeg slapp for, ja, tre-fire år siden. Jeg hadde nesten gitt opp, men her er jeg, sa hun til Seoghør.no.


Likevel har hun fått beskjed om å være litt forsiktig.

- Jeg har fått noen advarsler om at jeg må ta det litt rolig, men nå har jeg sovet i fire år. Når du har fått livet tilbake er det masse du vil ta igjen. Jeg er lei av å vimse rundt i denne leiligheten, jeg kan ikke vente med å komme i gang med alt, sier hun til avisen.

LES OGSÅ: - Jeg har fått livet tilbake

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.