- Jeg har over 2000 par sko

Cheryl Cole elsker sko. Nå designer hun sin egen kolleksjon.

ELSKER SKO: Cheryl Cole er glad i å pynte seg og har kjøpt over 2000 par sko de siste årene.  Foto: All Over Press
ELSKER SKO: Cheryl Cole er glad i å pynte seg og har kjøpt over 2000 par sko de siste årene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden hun entret rampelyset som et medlem av gruppa «Girls Aloud» har Cherly Cole (28) utviklet en stor appetitt for flott skotøy. Stjernen er bare 160 centimeter høy, og elsker å gå med høye hæler.

- Fordi jeg er så lav, planlegger jeg alltid antrekkene mine ut i fra skoene, sier Cole til magasinet Grazia.


Sko i kjøleskapet
Cheryl innrømmer at hun eier hele 2000 par sko, og at hun har spredt dem rundt i huset sitt for å få plass til alle sammen.

- De ligger overalt! I skap på kjøkkenet og på badet. Dersom du åpner kjøleskapet mitt, er det god sjanse for at du finner et par sko der og! sier stjernen til Daily Mail.Designer sko

28-åringen har de siste årene fått mye oppmerksomhet for sitt ekteskap med «Chelsea»-spilleren Ashley Cole. Siden har Cole vært gjennom en vanskelig tid med skilsmisse og TV-fiasko. All medieoppmerksomheten har gjort Cheryl helt avhengig av pent skotøy.

- Jeg har alltid elsket sko, men det først de siste årene at jeg har utviklet en ordentlig fetish.


Cole har designet en egen skokolleksjon for nettstedet stylistpick.com som ble lagt ut for salg på tirsdag.
 


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslørt av overvåkingskamera

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer