- Jeg har operert øynene

Bertine Zetlitz gikk til legen etter å holdt sin hemmelighet skjult for offentligheten siden hun var 14 år gammel.

NÆRSYNT: De knallblå øynene er varemerket til popstjernen Bertine Zetlitz. Frem til for tre år siden hadde hun minus 6,5 på begge øynene, men brukte likevel aldri briller på rød løper.  Foto: Stella Pictures
NÆRSYNT: De knallblå øynene er varemerket til popstjernen Bertine Zetlitz. Frem til for tre år siden hadde hun minus 6,5 på begge øynene, men brukte likevel aldri briller på rød løper. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Bertine Zetlitz (38) er kjent for sitt isblå blikk. I alle år har de store, blå øynene vært hennes varemerke. Det få har visst er at hun er ekstremt nærsynt.– Inntil for tre år siden hadde jeg minus 6,5 på hvert øye, forteller Bertine når hun møter Seoghør.no på brillelanseringen til supermodellen Helena Christensen (44) i Oslo.Gjennom årene har Bertine gått på utallige røde løpere – men aldri med briller. Et søk i Se og Hørs bildearkiv viser at man må tilbake til da hun var programleder i «Midt i smørøyet» som 14-åring for å se henne med briller på nesen.– Jeg var helt avhengig av briller! Men til slutt måtte jeg nærsynt-operere meg. Jeg har hatt et veldig langt og litt traumatisk forhold til briller, forteller Zetlitz – som derfor har brukt linser i offentligheten. – Jeg begynte å bli nærsynt da jeg var åtte-ni år.Med perfekt syn trenger ikke «Hver gang vi møtes»-deltageren å bruke annet enn solbriller i sommer. Men hun innrømmer at hun savner brillene litt når hun ser modellene Helena Christensen har plukket ut for optikerkjeden Specsavers.– I sommer skal vi dra til nordenden av Mallorca med masse familie – slik vi alltid gjør, forteller Bertine, som er gift med reklamemannen Egil Pay (37) og har barna Lilli (5) og Finn (2).– Det er kjempefint, og da får vi i alle fall litt sol! LES OGSÅ: Bertine ville ikke se «Hver gang vi møtes»

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer