<strong>USIKKER:</strong> Ifølge «The Biggest Loser»-trener Jillian Michaels førte mobbing og dårlig selvtillit til at hun la seg under kniven og rettet på nesen.  Foto: All Over Press
USIKKER: Ifølge «The Biggest Loser»-trener Jillian Michaels førte mobbing og dårlig selvtillit til at hun la seg under kniven og rettet på nesen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg har operert nesen

Men tv-profilen er langt fra den første som har lagt seg under kniven...Se bilder!

Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av flere kjendiser som har operert nesen nederst i saken! 


SEHER.NO: Kjendistrener Jillian Michaels (36) har blitt superstjerne i USA takket være den tøffe trenerrollen i suksessprogrammet «The Biggest Loser».

Men 36-åringen, som er kjent for sin veltrente og trinne figur, avslører at hun ikke alltid har vært like selvsikker når det gjelder utseendet.

I intervju med Us Magazine forteller en åpenhjertig Michaels at hun ble mobbet fordi hun var lubben og hadde stor nese i barndommen.

- I åttende klasse veide jeg nesten 80 kilo og nesen min var på størrelse med en softball. En gang da jeg spiste lunsj var det en haug med barn som plaget meg og sa hvor stygg jeg var med unibrow, stor nese og fettet som veltet ut over buksekanten. Det var et rent helvete. Moren min måtte få meg til å bytte skole, sier hun.

Mobbingen og det dårlige selvbildet gjorde at tv-profilen, i likhet med stjerner som Jennifer Aniston og Ashley Tisdale, valgte å legge seg under kniven.

- Jeg opererte nesen min. Nå føler jeg meg mye bedre med meg selv. Plastisk kirurgi er en veldig personlig avgjørelse, sier hun.

36-åringen ønsker ikke å avsløre nøyaktig når hun gjorde inngrepet, men innrømmer at det ikke bare var kirurgi som økte selvtilliten.

Ifølge Michaels har hun nemlig gått til psykolog siden hun var fem år gammel. 

- Jeg var en veldig anspent unge. Jeg hadde mareritt om nettene og fikk ikke puste. Jeg hadde et veldig anstrengt forhold til faren min, spesielt etter at foreldrene mine skilte seg. Jeg forsøker fortsatt å gå til behandling to ganger i uken. Det har gitt meg selvtillit til å våge å gjøre de tingene jeg elsker, og det er viktig at jeg ikke ender opp med å overføre min egen smerte og usikkerhet til de menneskene jeg forsøker å hjelpe, forteller hun.

Tidligere har kjendistreneren, som nå veier rundt 54 kilo, uttalt at hun ikke ønsker å få barn av frykt for å ødelegge kroppen.

Men til Us forteller Michaels, som tidligere har blitt koblet opp «Beverly Hills 90210»-stjernen Vanessa Marcil,  at hun begynner å bli klar for å stifte familie, med en mann.

- Jeg håper at jeg har klart å finne ut av det morsgreiene i løpet av de neste fem årene. Jeg var enebarn i mange år, og det var veldig ensomt, så jeg vil ha hvertfall to barn. Det viktigste er at barna er elsket, det er alt som teller, men i en ideell situasjon vil jeg jo helst at barna mine skal ha en far, sier hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Vi er venner, ikke kjærester

Se bilder av flere kjendiser som har operert nesen nedenfor:


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer