- Jeg har ønsket å bli mor siden jeg var 16

Gravide Anne Hathaway viste babymagen på den røde løperen for første gang.

VISTE MAGEN: Onsdag viste Anne Hathaway den voksende babymagen på den røde løperen under en kunstgalleri-åpning i Los Angeles. Hun poserte med ektemannen Adam Shulman.  Foto: Afp
VISTE MAGEN: Onsdag viste Anne Hathaway den voksende babymagen på den røde løperen under en kunstgalleri-åpning i Los Angeles. Hun poserte med ektemannen Adam Shulman. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Anne Hathaway (33) er flere måneder på vei med sitt første barn. Onsdag viste hun den voksende magen offentlig for første gang under en kunstutstilling i Los Angeles.

Den flotte brunetten smilte og lo og nærmest glødet foran fotografene. «The Devil Wears Prada»-stjernen var iført en sort og hvit minikjole med bikubemønster fra Marc Jacobs. Selv om kreasjonen satt løst rundt kroppen var babymagen svært tydelig.

Anne poserte på den røde løperen sammen med ektemannen Adam Shulman.

BLIR FORELDRE: Anne og ektemannen Adam har ikke avslørt når babyen ankommer.  Foto: Afp
BLIR FORELDRE: Anne og ektemannen Adam har ikke avslørt når babyen ankommer. Foto: Afp Vis mer

Tidligere har «Catwoman»-stjernen fortalt om sitt store ønske å bli mor, en drøm som nå altså er i ferd med å gå i oppfyllelse:

- Jeg har ønsket å bli mor siden jeg var 16. Men jeg ønsket også å ha en karriere, så jeg har tygget på det å bli mor veldig lenge. Og så måtte jeg finne en far til barnet først, noe jeg har funnet nå, sa Hathaway i 2014 ifølge magasinet Closer.

Annonserte svangerskap med bikinibilde

Gravideryktene begynte å svirre allerede i fjor høst, men skuespilleren bekreftet ikke svangerskapet før i begynnelsen av januar. Da delte hun et bikinibilde på Instagram der babymagen ikke var mulig å overse. Den vanligvis så private filmstjernen skrev også en forklarende tekst under bildet.

- Godt 2016 til mine vakre Instavenner! Så, det å legge ut et bikinibilde er litt utypisk meg, men akkurat nå mens jeg var på stranden la jeg merke til at jeg ble fotografert. Jeg tenkte at hvis et sånt bilde skal komme ut i verden, så burde det i hvert fall være et bilde som gjør meg glad (og være et som er tatt med mitt samtykke. Og med et filter:)

GLEDER SEG: Den vordende moren holdt på magen mens hun snakket med de andre gjestene. Det ser ut til at skuespilleren gleder seg stort til å bli mamma.  Foto: Afp
GLEDER SEG: Den vordende moren holdt på magen mens hun snakket med de andre gjestene. Det ser ut til at skuespilleren gleder seg stort til å bli mamma. Foto: Afp Vis mer

Det var i slutten av september 2015 at babyryktene først meldte seg for Hathaway. Den gang ble Oscar-vinneren fotografert på London-premieren av sin nye film «The Intern», og under den tettsittende blondekjolen kunne man skimte en liten babymage.

RYKTENE SVIRRET: Babyryktene startet etter at Anne viste seg på "The Intern"-premieren i høst. Senere annonserte Anne selv svangerskapet på Instagram med et bikinibilde.
RYKTENE SVIRRET: Babyryktene startet etter at Anne viste seg på "The Intern"-premieren i høst. Senere annonserte Anne selv svangerskapet på Instagram med et bikinibilde. Vis mer

LES OGSÅ: Anne Hathaway delte søtt barnebilde med fansen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer