- Jeg har ønsket å bli mor siden jeg var 16

Anne Hathaway klarer knapt å vente til den nært forestående fødselen er over.

GLEDER SEG: Anne Hathaway strålte av gravidelykke på Vanity Fairs Oscar-fest 28 februar. Hun kom hånd i hånd med ektemannen Adam Shulman.  Foto: Rex Features
GLEDER SEG: Anne Hathaway strålte av gravidelykke på Vanity Fairs Oscar-fest 28 februar. Hun kom hånd i hånd med ektemannen Adam Shulman. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Anne Hathaway (33) stråler av lykke etter at hun ble gravid med ektemannen Adam Shulman (34). «The Devil Wears Prada»-stjernen har i årevis fortalt at hun ønsker seg barn, og skal man dømme ut i fra livvidden er en fødsel nært forestående.

- Jeg har ønsket å bli mor siden jeg var 16. Men jeg ønsket også å ha en karriere, så jeg har tygget på det å bli mor veldig lenge.

Og så måtte jeg finne en far til barnet først, noe jeg har funnet nå, sa Hathaway i 2014 ifølge magasinet Closer.

Delte babynyhet med bikinibilde

Gravideryktene begynte å svirre allerede i fjor høst, men skuespilleren bekreftet ikke svangerskapet før i begynnelsen av januar.

Da delte hun et bikinibilde på Instagram der babymagen ikke var mulig å overse. Den vanligvis så private filmstjernen skrev også en forklarende tekst under bildet.

- Godt 2016 til mine vakre Instavenner! Så, det å legge ut et bikinibilde er litt utypisk meg, men akkurat nå mens jeg var på stranden la jeg merke til at jeg ble fotografert.

- Jeg tenkte at hvis et sånt bilde skal komme ut i verden, så burde det i hvert fall være et bilde som gjør meg glad (og være et som er tatt med mitt samtykke. Og med et filter:)

Det var i slutten av september 2015 at babyryktene først meldte seg for Hathaway. Den gang ble Oscar-vinneren fotografert på London-premieren av sin nye film «The Intern», og under den tettsittende blondekjolen kunne man skimte en liten babymage.

VAKKER: Anne Hathaway er svært nær termin, men unnet seg likevel en fest etter Oscarutdelingen i februar.  Foto: SipaUSA
VAKKER: Anne Hathaway er svært nær termin, men unnet seg likevel en fest etter Oscarutdelingen i februar. Foto: SipaUSA Vis mer

LES OGSÅ: Delte søtt barnebildet med fansen

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer