KLAR TALE: - Bare fordi du er en skuespiller, lager filmer eller hva som helst annet, betyr ikke det at man ikke har krav på et privatliv, sier Scarlett Johansson om nakenbildene som i midten av september ble lekket fra en privat mobiltelefon. Foto: Stella  Pictures
KLAR TALE: - Bare fordi du er en skuespiller, lager filmer eller hva som helst annet, betyr ikke det at man ikke har krav på et privatliv, sier Scarlett Johansson om nakenbildene som i midten av september ble lekket fra en privat mobiltelefon. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har også krav på et privatliv

Filmstjernen Scarlett Johansson med klar oppfordring etter nakensjokket.

SEHER.NO: Scarlett Johansson (26) har en melding til dem som ikke helt forstår: Respektér mitt privatliv.

I et intervju med CNN snakker nemlig den 26 år gamle skuespilleren ut om nakenbildene av henne som i midten av september ble hacket - og lekket - fra en privat mobiltelefon.

- Bare fordi du er en skuespiller, lager filmer eller hva som helst annet, betyr ikke det at man ikke har krav på et privatliv. Jeg har også krav på det. Hvis dette på noen måte blir trosset, er det urettferdig. Det føles bare helt feil, sier hun i CNN-intervjuet.

Johansson er kjent som en av Hollywoods mest sexy stjerner med sine kvinnelige former, fyldige lepper og sensuelle utstråling. Men livet i rampelyset gir altså ikke bare mersmak for superstjernen.

- Det er en tilvenning, men det finnes tilfeller der du gir masse av deg selv, og til slutt må du bare sette foten ned og si «Vent, jeg har lyst til å ta alt tilbake», forteller hun.
 
Etter at bildene, som Scarlett hadde tatt av seg selv med mobilkameraet sitt, ble spredt på nettet, har skuespilleren kontaktet FBI da man altså har sterke mistanker om at det dreier seg om en kriminell handling.
 
Det siste året har FBI vært involvert i flere lignende saker.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Private nakenbilder har lekket ut på nettet