ELSKER Å VISE SEG FREM: Den colombianske «Modern Family»-stjernen har et vakkert ytre og noen yppige former sikkert mange kvinner vil misunne henne. Selv takker hun Gud for hvordan hun ser ut, og er ikke redd for å vise frem alle sine gode sider. Her på SAG Awards i L.A. i januar. Foto: Stella Pictures
ELSKER Å VISE SEG FREM: Den colombianske «Modern Family»-stjernen har et vakkert ytre og noen yppige former sikkert mange kvinner vil misunne henne. Selv takker hun Gud for hvordan hun ser ut, og er ikke redd for å vise frem alle sine gode sider. Her på SAG Awards i L.A. i januar. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har også en fantastisk rumpe

Sofia Vergara irriterer seg over at det er brystene hennes som får all oppmerksomheten.

SEOGHØR.NO: «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (41) er viden kjent for sine flotte former.

Den fargerike skuespilleren har særlig fått mye oppmerksomhet for sitt yppige frontparti, etter at Vergara bestemte seg for å trosse sin managers råd om å redusere brystene som ung.

Men selv om 41-åringen i dag elsker sine mest kjente attributter, irriterer det henne at puppene stjeler all oppmerksomheten.

- Jeg skal si deg noe. Jeg har alltid vært kjent for puppene mine, men det gjør meg så sur, fordi jeg har også en fantastisk rumpe! sier den fyrige stjernen til Women's Health ifølge UsWeekly.

PYNTER SEG FOR NICK: Sofia strålte på Vanity Fairs Oscar-fest i West Hollywood i mars. Ved sin side hadde hun forloveden, Nick Loeb. Foto: FameFlynet
PYNTER SEG FOR NICK: Sofia strålte på Vanity Fairs Oscar-fest i West Hollywood i mars. Ved sin side hadde hun forloveden, Nick Loeb. Foto: FameFlynet Vis mer

Sofia Vergara har aldri lagt skjul på at hun er takknemlig for utseendet sitt, og har innrømmet at hun ikke blir sint hvis noen henger seg opp i hennes vakre ytre.

Dette er en tankegang som går igjen i den forlovede skjønnhetens garderobe.

- Jeg er latin-amerikansk, og i vår kultur kler vi oss for å sjekke opp karer, eller for kjærestene eller ektemennene våre, fremfor for andre kvinner, understreker hun i intervjuet.

Om «Machete Kills»-stjernen synes bakenden hennes får for lite offentlig oppmerksomhet, er hun imidlertid ikke fremmed for å altså skape litt blest rundt den selv.

I fjor sommer la hun nemlig ut et bilde av seg selv i en liten g-streng mens hun solte seg ved bassengkanten, mens rundt jul delte hun et lignende bilde fra en Mexico-ferie med forloveden.

LES OGSÅ: - Jeg trodde jeg ville dø