FORTVILET: Glamourmodellen Katie «Jordan» Price skal nylig ha brutt sammen foran flere venner og fortalt at hun føler hun har ødelagt utseendet sitt.  Foto: Stella Pictures
FORTVILET: Glamourmodellen Katie «Jordan» Price skal nylig ha brutt sammen foran flere venner og fortalt at hun føler hun har ødelagt utseendet sitt. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har ødelagt utseendet mitt

Fortvilet Jordan knakk sammen foran venner.

SEHER.NO:  Det er ingen hemmelighet at Katie «Jordan» Price (32) er fan av plastisk kirurgi, og den 32 år gamle glamourmodellen har lagt seg under kniven, samt benyttet Botox, en rekke ganger.

Senest i forrige uke ble brunetten avbildet med «nye» og tydelig større lepper, noe som vekket sterke reaksjoner blant flere kirurgiske eksperter.

- Hun ser jo egentlig ganske rar ut. Hvis hun fikser og trikser enda mer nå, forstår hun kanskje ikke at hun har forvandlet seg til noe veldig annerledes, sa blant annet kjendiskirurg Dr. Alex Karidis.

Nå kan det imidlertid se ut til at Katie, som nylig lanserte singelen «Free to love again», har innsett at hun har gått for langt med inngrepene sine.

Ifølge Daily Mail skal 32-åringen nylig ha brutt sammen foran venner og fortalt at hun føler hun har «ødelagt utseendet sitt».

- Barna mine kaller meg Daffy Duck og ler av mitt oppblåste og hovne ansikt. Store røde lepper, langt mørkt hår og sminke - det er sant, jeg ser ut som en and, skal Katie ha sagt.

Ifølge kilder håper modellen nå at virkningen av Botox-injeksjonene skal gå over, og det så fort som mulig.

- Katie synes hun ser ut som en tegneserie-figur. Hun forsøker å le av det, men hun vet at hun ikke ser ut. Hun ønsker desperat at virkningen av injeksjonene skal gå over og vil ha stoffet ut av ansiktet sitt, sier en kilde til New Magazine.

I forrige uke forsøkte Katie å forsvare sitt dramatiske utseende, da hun gjestet Radio 1-programmet News Beat.

- Jeg bryr meg ikke om hva folk sier om meg, eller utseendet mitt. Det er kjedelig, sa hun, men innrømmet likevel at kommentarene kan være sårende:

- Så mye av det som har blitt sagt om meg har gjort vondt, men det har gjort meg enda mer bestemt på suksess... Jeg tror hvis folk virkelig visste hva jeg har gått gjennom, så ville de synes det var urettferdig at jeg har blitt så stygt snakket om, sa hun.

Men selv om 32-åringen skulle ønske å få tilbake et mer «normalt» utseende, kan det ifølge Dr. Karidis ta lengre tid enn det hun kanskje tror.

- Den eneste måten de behandlingene kan forsvinne på, er hvis hun slutter å ta injeksjoner i ett år. Men det virker usannsynlig at hun noensinne vil slutte med det, sier han.Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikset leppene for tv-jobb