- Jeg har ødelagt sjansen til å få barn

Ekstreme dietter har ruinert Chantelle Houghtons kropp.

BITTER FORTID: - Jeg hater meg selv, og kan ikke tilgi meg selv for dette, sier den britiske glamourmodellen og realitystjernen Chantelle Houghton. Foto: Stella Pictures
BITTER FORTID: - Jeg hater meg selv, og kan ikke tilgi meg selv for dette, sier den britiske glamourmodellen og realitystjernen Chantelle Houghton. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den britiske glamourmodellen og realitystjernen Chantelle Houghton (27) har opp gjennom årene vært gjennom ekstreme dietter og like ekstreme slankekurer. Det har gjort at hun aldri kan få barn på den naturlige måten, avslører hun til Heat magazine.

- Jeg har straffet kroppen min, og nå straffer den meg, sier hun til magasinet.

Houghton, som i 2006 vant kjendisversjonen av «Big Brother», legger ikke skjul på at hun er sint på seg selv for måten hun har levd sitt unge liv på.

- Jeg hater meg selv, og kan ikke tilgi meg selv for dette. På grunn av min sykelige besettelse av mat og diettene jeg var gjennom da jeg hadde bulimi, har ødelagt mine sjanser til å få barn på den naturlige måten. Hver gang jeg gjorde meg selv syk tenkte jeg bare at «Ja, jeg blir tynnere». Jeg trodde jeg vant, men jeg tapte. Og det kostet meg sjansen til å starte en familie, mener hun.

Nå håper 27-åringen at hennes historie vil hjelpe andre unge kvinner som sliter med den samme sykdommen.
 
- Jeg håper de ser hva som skjedde med meg og at de innser hva de holder på med - effektene som kan oppstå som en konsekvens av det over tid. Jeg er 27 år og kan ikke få barn naturlig. Å være syltynn, er det verdt det? sier hun til Heat magazine.

Bulimien er derimot ikke det eneste Chantelle Houghton har fått oppmerksomhet for. I 2006 giftet hun seg med Samuel Preston, men bare ti måneder etterpå skilte de seg. Senere opererte hun brystene fra en størrelse 70 B til en svimlende 70 F.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg drakk 12 liter vann om dagen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer