- Jeg har ødelagt mye bra damer på grunn av det

Stian Blipp påstår at han har for mange baller i lufta til å prioritere kjæreste.

Publisert
Sist oppdatert
Se den morsomme videoen av Stian Blipp som parodierer seg selv øverst i saken!

SEOGHØR.NO: Den unge mannen fra Salhus utenfor Bergen har gjort kometkarriere på den norske stjernehimmelen, etter at han beatboxet seg inn i de norske stuer da han var deltaker i «Norske Talenter» på TV 2 i 2009.

Siden har Stian Blipp Glopholmen (22) figurert som programleder side om side med Solveig Kloppen (41) for nettopp «Norske Talenter», og er i disse dager å se som programleder for årets sesong av «Idol».

Og med sine sjarmerende trekk og morsomme væremåte har 22-åringen smeltet mangt et pikehjerte, men til VG forteller Stian Blipp at han ikke har tid til kjæreste.

- Etter alt kjøret som har vært siden den gang har jeg ikke tillatt meg plass til det. Jeg har ødelagt mye bra damer på grunn av det, som jeg også synes har vært tidenes damer, forteller han, og sikter de siste års knallharde TV-jobbing.

I fjor havnet 22-åringen på ELLEs årlige «mest sexy»-kåring - på plass nummer 13 av 33 - foran kjentfolk som «Kon-tiki»-aktuelle Pål Sverre Valheim Hagen (32), forfatter Karl Ove Knausgård (33) og «Idol»-kollega Tone Damlis (24) forlovede Aksel Hennie (37).

Selv har programlederen et avslappet forhold til damebladets påstand.
 
- Jeg har stått på trikken og tenkt at jeg er den 13. mest sexy her inne. På trikken! Men jeg har tenkt veldig lite på det, sier kjekkasen, som avslører at han bare har hatt én skikkelig kjæreste.

Til avisen forteller han også hvordan drømmedama skal være:

- Det som tiltrekker meg og jeg beundrer mest, er folk som kan noe og vil noe. En person som har de tingene har en ekstra glød. (...) Skjønnhet kommer i mange former. For meg trenger det ikke være en platinablond, høy og slank dame. Det kan være en korthåret, tatovert dame også, for alt jeg vet.

Se den morsomme videoen av Stian Blipp som parodierer seg selv øverst i saken! LES OGSÅ: Stian Blipp klinte til og ga Mia Gundersen et realt smellkyss!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer