Gwyneth Paltrow om sine brudd:

- Jeg har ødelagt mange forhold

Hollywood-stjernen tar på seg skylden for mange av sine havarerte romanser.

HØYPROFILERTE FORHOLD: Den vakre skuespilleren var sammen med Brad Pitt og Ben Affleck i tre år hver og gift med Chris Martin i ti år. FOTO: NTB Scanpix
HØYPROFILERTE FORHOLD: Den vakre skuespilleren var sammen med Brad Pitt og Ben Affleck i tre år hver og gift med Chris Martin i ti år. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Våren 2014 kom nyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow (44) og Chris Martin (40) skulle skilles etter ti år som ektepar.

Bruddet skal ha vært gjensidig, og de har fremdeles en svært god tone, bor like ved hverandre og samarbeider tett om barna Apple (13) og Moses (11).

Den vakre Hollywood-stjernen har tidligere også vært forlovet med Brad Pitt (53) og kjæreste med Ben Affleck (45), men heller ikke disse forholdene holdt.

Nå innrømmer tobarnsmoren at det er hun selv som er grunnen til mange av bruddene hun har vært gjennom.

- Jeg har ødelagt så mange forhold. Jeg faktisk en ganske god venn, søster, datter og mor, men jeg er «fucked up» og på mitt mest sårbare når det kommer til den romantiske delen, forklarer hun på podcasten Girlboss, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

Happy birthday, handsome

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Fem måneder etter bruddet fra Coldplay-vokalisten ble Paltrow linket til Glee-produsenten Brad Falchuk (46), og høsten året etter bekreftet duoen at de var kjærester.

I dag, tre år senere, innrømmer Gwyneth at det har vært tøft å få ting til å fungere.

- Jeg har jobbet hardt for å få et godt romantisk forhold. Jeg tror at hvis man ikke har forhold av god kvalitet, så er man heller ingen suksessfull person. Så hvis du ikke har et bra forhold til partneren din, barna dine og vennene dine, er det veldig vanskelig å bli suksessfull, deler hun.

Saken fortsetter under bildet.

bona nit des de les muntanyes de Barcelona. Poma, Moisès i jo ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Gwyneth Paltrow og Brad Pitt møttes på settet til thrilleren «Seven» i 1994 og falt fullstendig for hverandre. De rakk også å forlove seg.

- Jeg elsket ham. Han var så vakker og søt. Jeg mener, det var Brad Pitt, har hun tidligere fortalt, ifølge UsWeekly.com.

- Jeg var 22 år da jeg møtte ham. Bare barnet. Jeg måtte bli 40 før jeg klarte å dra hodet ut av rumpa mi. Man kan ikke ta et så stort valg når man er 22 år. Jeg var ikke klar og han var altfor bra for meg, forklarte hun videre.

Etter nesten tre år sammen tok forholdet slutt i 1997.

Kort tid etter forelsket hun seg i nok en filmkjekkas. Den unge skuespilleren falt for Ben Affleck som den gangen var en het nykommer i Hollywood etter å ha vunnet Oscar for manuset til «Good Will Hunting».

Også dette forholdet tok slutt etter tre år.

- Han er veldig komplisert, og en flott fyr. Vi hadde veldig ulike verdier, sa Paltrow i ettertid, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

EKS-KJÆRESTER: I "Shakespeare in Love" spilte Paltrow mot Ben Affleck. Her gir han henne et kyss på kinnet etter at de mottok Screen Actors Guild Awards for "Outstanding Performance by a movie cast" sammen med kollegaene Rupert Everett og Geoffrey Rush i 1999. Foto: NTB Scanpix.
EKS-KJÆRESTER: I "Shakespeare in Love" spilte Paltrow mot Ben Affleck. Her gir han henne et kyss på kinnet etter at de mottok Screen Actors Guild Awards for "Outstanding Performance by a movie cast" sammen med kollegaene Rupert Everett og Geoffrey Rush i 1999. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Liker endelig seg selv

Etter mye prøving og feiling føler «Oscar»-vinneren endelig at hun har funnet seg selv og blitt glad i seg selv - noe hun tror er nøkkelen til et sunt kjærlighetsforhold.

- På dette tidspunktet begynner jeg å gjenkjenne et mønster hos meg selv, og det er hjelpsomt. Hvis noen ikke liker det du driver med eller ikke deler samme interesser som deg, så har det ingenting med deg å gjøre. Et av de beste rådene jeg har fått, er at den eneste gangen kritikk sårer er hvis du allerede har dømt seg selv for akkurat den bestemte tingen.

- Hvis noen sier til deg: «Dust, du har rødt hår!» men så har du egentlig brunt hår, så går det ikke inn på deg. Det er en velsignelse å bli frigjort fra andres oppfatninger av deg. Å jobbe med dette handler om velvære. Jeg har kommet til et punkt hvor jeg liker meg selv. Jeg gjør mitt beste som menneske og jeg har ingenting å skjule, avslutter hun i podcasten, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: Bryter tausheten etter «Ungkaren»-bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer