DANSER PÅ GRAVEN: Jack Tweed angrer på alt det skamfulle han har gjort etter Jade Goodys dødsfall. Foto: All Over Press
DANSER PÅ GRAVEN: Jack Tweed angrer på alt det skamfulle han har gjort etter Jade Goodys dødsfall. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har ødelagt Jades minne

Har dempet sorgen med sex, Red Bull og vodka.

SEHER.NO: Etter at Jade Goody tapte kampen mot kreften i mars, har enkemannen Jack Tweed (22) gått gjennom sorgprosessen med sex, ville fester og alkohol.

I slutten av juli hadde han sex med glamourmodellen Lisa O'Connor (21) som senere solgte historien til media.

Nå snakker Tweed ut i et ekslusivt intervju med News of the World.

- Jeg er fortapt. Jeg er 22, kona mi er død og jeg vet ikke hva jeg driver med. Jeg vet ikke hvordan jeg skal takle denne sorgen, sier Tweed i intervjuet.

- Jeg vet at sprit ikke er løsningen på problemene, men det hjelper meg å glemme, selv om det kun er for noen få timer. Og ja, jeg vet at jeg skuffer Jade, og jeg har lest historier om hvordan jeg danser på graven hennes.

Nylig hadde Tweed en vill fest i sitt hjem, der det ble skrevet at folk hadde sex i alle rom. Jentene som ikke ville kaste klærne, ble selv kastet ut. Nå er det en angrende Tweed som forteller om smertene sine.

- Jeg aner ikke hva annet jeg kan gjøre. Hun er ikke her til å fortelle meg hva jeg skal gjøre. Hun var den eneste personen i hele verden som jeg virkelig hørte på. Etter noen få vodka Red Bulls klarer jeg å ikke tenke på henne, sier Tweed.

Avisen skriver nå at det kun har gått fire måneder fra at Tweed var en helt, til at han nå har blitt en skam. 

- Jeg trenger hjelp, ber Tweed.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg følte meg skitten og syk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.