- Jeg har Norges mest sexy bondekone

Katrine Sørlands ektemann la ikke skjul på sin begeistring for konas antrekk på Stordalen-festen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det manglet ikke på fantasifulle bondeantrekk da kjendiser som Venstre-politikeren Abid Raja, den bonde-sympatiserende finansmannen Trygve Hegnar, artisten Bertine Zetlitz, OL-mesteren Bjørn Dæhlie og mange andre onsdag ankom Choice-kjedens hovedkvarter i Oslo, til Petter og Gunhild Stordalens årlige 16. mai-fest.Årets tema var bondefest og mens mange valgte Felleskjøpet-kjeledresser, stod modellen og tidligere «Top Model» - programleder Kathrine Sørland for et av kveldens mest sexy antrekk, med sin tysk-inspirerte drakt.- Ektemannen min er halvt tysk og da måtte jeg jo velge noe derfra, sier hun til Seoghør.no, og peker på sin kjære Andreas Holck.Andreas legger ikke skjul på at han er så fornøyd med konas nye stil , og at han gjerne vil ta henne med seg så hun kan vise den frem også for hans familie i Tyskland.- Jeg har Norges mest sexy bondekone, sier han med et smil til Seoghør.no.Petter og Gunhild Stordalen åpnet selv festen i Oslo, da de ankom den spesialbygde låven på tandemsykkel.- Bøndene er viktige for norsk kultur og har vært viktige for det samfunnet vi kjenner i Norge i dag, sa Stordalen til Seoghør.no da de åpnet festen. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Petter Stordalen åpner dørene til soverommet

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer