PÅ DATERN: Stand up-stjernen Sigrid Bonde Tusvik er for tiden aktuell på NRK3 med datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste».  Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.no
PÅ DATERN: Stand up-stjernen Sigrid Bonde Tusvik er for tiden aktuell på NRK3 med datingprogrammet «Sigrid søker kjæreste». Foto: Kirsti Irgens Ertsås, Seher.noVis mer

- Jeg har nok skremt bort mange menn

Sigrid Bonde Tusvik innrømmer at hun er en «beinhard liten kvinne».

SEHER.NO: Onsdag hadde komistjernen Sigrid Bonde Tusvik (30) premiere på sitt nye datingprogram «Sigrid søker kjæreste» på NRK3.

I serien får tv-seerne følge den tøffe blondinen i hennes jakt på drømmemannen, og det er ikke rent få dater og pinlige situasjoner stand up-dronningen må gjennom i et forsøk på å finne den store kjærligheten.

Nettdating, pardating og jentedate er bare noe av det Sigrid opplevde under innspillingen, og overfor Seher.no innrømmer NRK-profilen at hun gruet seg skikkelig før prosjektet startet.

- Det sykeste for meg var rett og slett det å skulle stå opp hver dag og dra på en ny date. Jeg synes jo dating var så skummelt før jeg begynte å lage dette tv-programmet, og grudde meg masse. Det hendte ofte at jeg kom hjem på kvelden og tenkte «jeg er så glad jeg er singel». Det var jo veldig slitsomt, mye mer slitsomt enn jeg hadde trodd. Men det var også kjempegøy, og alle gutta som er med er utrolig søte og superkule som gidder å være med, sier hun til Seher.no.

Som stand up-komiker er Sigrid kjent som tøff, selvsikker og kjapp i kjeften, og har blant annet fått mye oppmerksomhet for rollen som sexy og munnrappe «Sienna».

Men det å ha et image som er basert på å være «morsom», har ikke bare vært enkelt for 30-åringen. Og Sigrid innrømmer at hun ofte har trodd at hun må være ekstra morsom på date.

- Jeg har jo alltid trodd det. At jeg må kjøre fullt stand up-show og full rulle hver gang jeg er på date. Men det har jeg nå skjønt at man ikke bør gjøre, humrer hun.
 
Ifølge Sigrid har hun nok også skremt bort en del menn fordi hun fremstår som en tøffing på scenen.

- Mamma og pappa sier jo at jeg er en beinhard liten kvinne, og jeg er jo dessverre det. Så jeg har nok skremt bort mange menn. Pluss at jeg er veldig sær da, og liker det ikke når gutter skal tøyse masse. Og så blir jeg fort litt sånn flau eller redd og da, men alle har jo sånne ting. Det er nok ikke bare fordi man er kjent, forteller hun.

«Sigrid søker kjæreste» vises på NRK3 onsdager kl. 21.30! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Trodde jeg skulle få meg kjæreste hver helg