Niklas Silseth Baarli:

- Jeg har nok en ADHD-diagnose

«Farmen kjendis»-deltakeren nekter å avsløre hvor mye han fikk betalt for deltakelsen.

EKSTREM: Niklas Silseth Baarli forteller at flere, inkludert ektemannen Benjamin Baarli Silseth, skulle ønske han roet seg. Her avbildet under parets bryllupsfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
EKSTREM: Niklas Silseth Baarli forteller at flere, inkludert ektemannen Benjamin Baarli Silseth, skulle ønske han roet seg. Her avbildet under parets bryllupsfest i fjor. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er alltid spekulasjoner rundt hvor mye kjendisene får for å stille opp i ulike TV-programmer, men det kommer stadig drypp og hint om hvor mye penger det er snakk om.

I 2016 skrev Se og Hør at vinneren av «Skal vi danse» kunne tjene rundt 100 000 kroner på en sesong, mens Se og Hør i fjor avslørte at man som kjendis kan sitte igjen med hele 300 000 som deltaker i «Maskorama».

Hvor mye kjendisene som er med på TV 2-suksessen «Farmen kjendis» er imidlertid en godt bevart hemmelighet.

I et lengre intervju med Aftenpostens A-Magasinet kan imidlertid Niklas Silseth Baarli (32) avsløre at han deltok på realityprogrammet for pengenes skyld.

RØRT: Niklas Baarli blir rørt til tårer av å snakke om ektemannen Benjamin Silseth. Video: «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2 / NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

- Gjør det på grunn av pengene

Ifølge A-Magasinet tjener 32-åringen en gjennomsnittlig årslønn bare på Instagram-reklame. I tillegg til lønnen han får fra radiojobben, programlederjobber, konferansierjobber og realitydeltakelser, er det ingen tvil om at han har nok til salt i grøten.

Overfor magasinet innrømmer han nå at han er økonomisk motivert i stort sett alt han gjør av reality.

- Ingen sier ja til «Farmen kjendis» eller «Camp Kulinaris» fordi de har lyst. Selvfølgelig er det på grunn av pengene. Du kan jo prøve å få med deg kjendiser på «Farmen» uten å gi dem penger, sier han til magasinet.

Han vil imidlertid ikke avsløre hvor mye penger han tjente - annet enn «en god del» - fordi det står i kontrakten at han ikke kan uttale seg om det.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det ver derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

På spørsmål om hvorfor han er så ekstrem - som å kjøpe vin på auksjon til 70 000 kroner, fylle vinskapet med 200 flasker, spise ute fem dager i uken eller å stå opp klokken fem for å dra fra jobb til jobb - forteller TV-profilen at mange skulle ønske han kunne roe seg litt.

- Jeg hater å kjede meg. Mange, inkludert ektemannen min, skulle ønske at jeg roet meg ned. Men jeg har ingen begrensninger, en nesten ikke-eksisterende selvkontroll. Jeg har nok en ADHD-diagnose ingen har stilt, sier han, og fortsetter:

- Mat og godteri er jeg helt håpløs på. Ektemannen min har nettopp tømt et hjørneskap smekkfullt av godteri. Det kan ikke være der, sier han ærlig.

Ifølge skattelistene hadde Niklas Silseth Baarli en inntekt på rett under 1,5 millioner i 2020.

LES OGSÅ: - Et lite helvete

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer