SKRIVER FOR VENNENE: Ifølge Lars Vaular skriver han låter mest for vennene sine, og seg selv.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
SKRIVER FOR VENNENE: Ifølge Lars Vaular skriver han låter mest for vennene sine, og seg selv. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg har noen stalkers på SMS

Men det var før Lars Vaular skrev drapslåt om Siv Jensen...

SEHER.NO: Se videointervju med Lars Vaular nederst i saken!


Bergensrapperen Lars Vaular (25) har blitt rikskjendis innen norsk rap takket være radiohitter som «Solbriller på» og «Rett opp og ned».

I disse dager er 25-åringen aktuell med sin tredje plate - «Helt om natten, helt om dagen», som lanseres førstkommende mandag.
 
Mens singelen «Rett opp og ned», som er blant låtene på albumet, har rukket å bli en landeplage, har den siste Vaular- låten «Kem skjøt Siv Jensen», fått enormt med oppmerksomhet takket være sin kontroversielle tittel.

FrP-formannen selv har blant annet uttalt til P1 at Vaular har brukt navnet hennes som PR-tricks for å selge plater, mens Fremskrittspartiets Ungdom gikk ut og lanserte en egen «mot-rap».

Selv tar imidlertid 25-åringen kritikken og alle oppslagene med knusende ro. Og da Seher.no møtte han på Bar Etoille på toppen av Grand Hotel fredag, var han ikke spesielt interessert i å snakke om det folk måtte mene om låtene hans.

Ifølge Vaular skriver han nemlig låtene mest for vennene, og seg selv.

- Jeg skriver for vennene mine, smiler han og lister opp alle kompisene i vennegjengen. 

Hva med fansen da?

  - Fansen får være med på moroa da. Jeg har ikke noe imot det, det er dødsfett. Men i utgangspunktet tror jeg at jeg har fans fordi de har lyst til å være med i den lille verdenen som finnes på denne platen. Det er da det blir interessant liksom. Hvis jeg skulle prøvd å tilfredsstille alle i Norge hadde det blitt kjedelig. Det er særpreget mitt. Vi har gjort det her for vår egen del, sier han.

Vaular er heller ikke spesielt snakkesalig når det gjelder Siv Jensen, og alt oppstyret rundt den nye singelen.

FrP-formannens kommentar på P1, synes han imidlertid at er litt morsom.

- Det er forsåvidt ironisk da. Det er jo litt rart, litt beskrivende, smiler han. 

Fikk «stalkers» på SMS

25-åringen er ikke typen som avslører mye om sitt privatliv, men Seher.nos reporter klarer tilslutt å lfå han til å avsløre at han har opplevd noen ubehagelige situasjoner på grunn av musikken.

- Det er litt fra gammelt av. Jeg har noen sånne stalkers på sms som sender sure meldinger og sånn, men etter dette som har vært nå, som faktisk er kontroversielt, har jeg ikke hørt noe i det hele tatt. Men egentlig har jeg ikke fått noe negativt som har kommet direkte til meg, sier han.

Hva har de vært sure på?

- Jeg vet ikke egentlig. Jeg vet ikke hva folk har problemer med. Det er egentlig litt sånn uforklarlige ting, sier han.

«Helt om natten, helt om dagen» kommer i salg mandag 3. mai. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Er ikke misunnelig på Rybak


Se videointervju med Lars Vaular nedenfor:[obj:media:8559]