- Jeg har nesten ingen venner

«Pitch Perfect»-stjernen Anna Kendrick er takknemlig for Hollywood-karrieren, men innrømmer til Se og Hør at suksessen har hatt sin pris.

SEOGHØR.NO: For seks år siden slo skuespilleren Anna Kendrick (29) gjennom internasjonalt i filmen «Up in the Air» - hvor hun spiller mot George Clooney (54).

Komedien mottok hele seks Oscar-nominasjoner, hvorav en var rettet til Kendrick for hennes prestasjon som beste birolle. 

Dette gikk ikke ubemerket hen i filmbyen, og i etterkant har den talentfulle jenta vært å se i en rekke store filmer som «Twilight»-sagaen, «Pitch Perfect» og «Into the Woods».

Saken fortsetter under bildet.

SNART PÅ KINO: Det byr på mange morsomheter, i komedien "Pitch Perfect 2", når jentegruppa The Bellas skal delta i en internasjonal sangkonkurranse som ingen amerikanere noen gang tidligere har vunnet. Foto: NTBscanpix
SNART PÅ KINO: Det byr på mange morsomheter, i komedien "Pitch Perfect 2", når jentegruppa The Bellas skal delta i en internasjonal sangkonkurranse som ingen amerikanere noen gang tidligere har vunnet. Foto: NTBscanpix Vis mer

Nå er hun kinoaktuell i oppfølgeren til kassasuksessen og komedien «Pitch Perfect» - nemlig «Pitch Perfect 2».

Men dette er ikke den eneste filmen Kendrick har spilt inn i løpet av det siste året. Hun har jobbet ekstremt hardt, og gjort hele åtte filmer. I tillegg har hun også landet en bokavtale.

Da Se og Hør nylig møtte Hollywood-stjernen til intervju i Los Angeles, innrømmet hun at den hektiske timeplanen går ut over sosiallivet.

- Det er et problem. Jeg har nesten ingen venner. De eneste jeg har er de som aksepterer at de ikke ser meg på lang tid. Det er de eneste som blir værende, avslørte hun.

Se det eksklusive intervjuet i toppen av saken.

FILMSTJERNE: Anna har spilt i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun i en scene fra «Up in the air» med George Clooney.  Foto: All Over Press
FILMSTJERNE: Anna har spilt i en rekke Hollywood-filmer. Her er hun i en scene fra «Up in the air» med George Clooney. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg husker ingenting etter at jeg tok pillen