- Jeg har mye å ta igjen som pappa

John Arne Riise mener han ikke har tilbrakt nok tid med sine tre barn.

MER TID MED FAMILIEN: John Arne Riise angrer på at han ikke brukte mer tid med sine tre barn. Nå håper han på å utvide ungeflokken. Her fotografert under Elles sommerfest i juni.  Foto: Andreas Fadum
MER TID MED FAMILIEN: John Arne Riise angrer på at han ikke brukte mer tid med sine tre barn. Nå håper han på å utvide ungeflokken. Her fotografert under Elles sommerfest i juni. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I juni ble det kjent at John Arne Riise (35) legger opp, etter 18 år som en av Norges mest suksessfulle idrettsstjerner. Han startet karrieren i hjembyen Ålesund, og fortsatte senere i storklubber som Liverpool og Fulham.

I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller han at all suksessen også har hatt en bakside. Privatlivet har nemlig gått på bekostning av fotballkarrieren. Riise har vært gift tre ganger, og har tre barn; Ariana (15), Emma (6) og Patrik (4). De to yngste bor i London, mens Ariana bor i Norge.

I dag ønsker 35-åringen at han hadde tilbrakt med tid sammen med barna.

- Jeg har mye å ta igjen som pappa. For alle tre. Dette gjelder både Ariana, Emma og Patrik. Jeg elsker barna mine, det må ingen tvile på, og de vet at jeg kommer til å stille opp for dem mer i framtiden, sier Riise til Dagbladet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD PÅ BANEN: John Arne la tidligere i år opp fotballkarrieren etter 18 år. Her er han fotografert da han spilte for Liverpool i 2005.  Foto: Ap
GOD PÅ BANEN: John Arne la tidligere i år opp fotballkarrieren etter 18 år. Her er han fotografert da han spilte for Liverpool i 2005. Foto: Ap Vis mer

- En tøff pris å betale

Han prøver i dag å ha ryddige forhold til eksene, for å gjøre kontakten med barna enklest mulig.

- Avstanden til de tre barna mine er baksiden av det livet jeg har levd så langt. Det har vært den tøffe prisen å betale. Man kan si at jeg har vært fraværende fysisk, men nær følelsesmessig, forteller John Arne åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.

STORT BRYLLUP: John Arne og Louise Angelica giftet seg i fjor med mange kjendisgjester tilstede.
STORT BRYLLUP: John Arne og Louise Angelica giftet seg i fjor med mange kjendisgjester tilstede. Vis mer

I fjor giftet han seg med Louise Angelica (25) og paret har ikke lagt skjul på at de gjerne vil stifte familie.

- Når man først ønsker barn veldig sårt og prøver, så går det jo ikke. For nå vil jeg veldig gjerne ha barn, og John Arne vil ha barn, og vi snakker veldig mye om det, så kroppen er veldig innstilt på at det er det vi vil. Men det er klart, da... går det ikke helt etter planen, fortalte Louise Angelica til Se og Hør i april.

LES OGSÅ: - Vi er fast bestemt på å bli boende i Ålesund

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer