Petter Pilgaard:

- Jeg har møtt min sjelevenn

TV-profilen sparer ikke på kjærlighetserklæringene til Vendela Kirsebom.

FORELSKET: Petter og Vendela sjarmerte norske TV-seere med sin positive væremåte i TV 2s realitykonkurranse «Farmen Kjendis». Nå er kjæresteparet å se sammen i sitt eget TV-program. Vis mer Vis mer Vis mer

(Seoghør.no): I realityserien «Vendela + Petter» følger TV-seerne Vendela Kirsebom (50) og Petter Pilgaard (37) i deres første sommer sammen som kjærester.

Serien tar blant annet for seg den omfattende medieinteressen rundt duoen etter at de traff hverandre i «Farmen kjendis».

I kveldens episode går duoen tur på Bygdøy i Oslo, og på vei ned mot Paradisbukten kan vi høre Petters varme ord til Vendela:

- Jeg føler jeg er i paradis hver dag når jeg er sammen med deg, skryter han før han lener seg inn og kysser sin flotte kjæreste.

Saken fortsetter nedenfor.

PREMIERE: «Petter + Vendela» har premiere på TV 2 Livsstil på mandag. Her er det første klippet fra episoden, hvor de to er med Lothepus på konsert. Video: TV 2 Vis mer

En ny dimensjon i livet

- Det har blitt en ny dimensjon i livet mitt, etter at jeg møtte deg, fortsetter Petter mens de rusler sammen i naturskjønne omgivelser.

Helt siden Se og Hør i februar avslørte at TV-profilen og supermodellen hadde funnet tonen, har de vært et av Norges mest omtalte kjendispar.

- Hvordan skal jeg si dette? Det høres så klissete ut, men Jeg føler jeg har møtt sjelevennen min. Selv om vi på en måte er veldig ulike, så funker vi jo så bra sammen allikevel, forteller han sin kjære.

Petter, som først ble kjent da han vant TV3s realityserie «Paradise Hotel» i 2009, synes også det er befriende å ha møtt et menneske som Vendela.

- En som jeg kan gjøre litt andre ting med. Rett og slett få litt andre verdier. Det tror jeg er sunt, smiler 37-åringen til kamera.

Og det er tilsynelatende ikke bare Petter som er forelsket.

Også Vendela forteller at hun tror det merkes godt at hun er nyforelsket og tydelig glad i Petter.

- Petter gir så mye av seg selv til meg. Den positiviteten og gladheten som han har, gjør at jeg føler meg rolig og glad. Det føles så godt.

EKKELT: I realityprogrammet «Petter + Vendela» får seerne et innblikk i parets private og profesjonelle liv sammen. I en av episodene får man se hvordan Vendela Kirsebom anmelder en person for såkalt stalking. Video: TV 2 Vis mer

Ønsker ikke barn

Til tross for at paret er svært lykkelige sammen, så har Vendela tidligere fortalt at hun ikke har planer om å følge i fotsporene til Janet Jackson, som ble mamma i vår i en alder av 50 år.

- Jeg har to barn som jeg er veldig fornøyd med og har ikke lyst på flere barn. Vi tok den praten før vi gikk ut med at vi hadde blitt et par, delte Vendela nylig med Seoghør.no.

- Jeg har heller ikke lyst på barn, så derfor har vi det så behagelig sammen, la Petter til.

«Petter + Vendela» går på TV 2 Livsstil i kveld kl. 21.30.

LES OGSÅ: - Jeg ble redd og det hele føltes veldig ubehagelig