- Jeg har møtt en utrolig vakker og kul dame

Tenor og TV-kjekkas Didrik Solli-Tangen har funnet lykken med Angelica Omre.

LYKKELIG: Didrik Solli-Tangen har funnet kjærligheten og kjekkasen stråler av lykke. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: Didrik Solli-Tangen har funnet kjærligheten og kjekkasen stråler av lykke. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Etter et snaut år som singel smiler igjen kjærligheten til Didrik Solli-Tangen (26). Nå avslører kjekkasen at han har truffet en meget spesiell dame. Den utvalgte er danseren Angelica Omre (30). Hun jobber og driver danselokalet Kavakava i Oslo.

- Jo da, en aldri så liten romanse er vel på gang. Hvor det bærer får tiden vise, men at jeg har møtt en utrolig kul og vakker dame, er det ingen tvil om, skriver Didrik til Se og Hør i en e-post.

Tenoren ble A-kjendis over natta da han vant den norske MGP-finalen med «My heart is yours» i 2010. Etter det har han gjort seg bemerket som programleder på TV, samt vunnet kjendisversjonen av TVNorges «71 grader nord».

Angelica har gjort seg bemerket på sine områder. På hjemmesiden til Kavakava står det at hun er utdannet moderne danser, og at hun har tatt fordypning i dans ved en skole i New York. Hun har også utdannelse innen pilatestrening.

Se bilde av Didriks nye flamme i tirsdagens Se og Hør. 
 
LES OGSÅ:    - Vi er fortsatt gode vennerVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer