<strong>IKKE LENGER SINGEL:</strong> - Jeg dater en spesiell gutt nå. Men jeg vil ikke si mer, dette er veldig nytt, sier Hanne Linnesholm til Her og Nå. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IKKE LENGER SINGEL: - Jeg dater en spesiell gutt nå. Men jeg vil ikke si mer, dette er veldig nytt, sier Hanne Linnesholm til Her og Nå. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Jeg har møtt en spesiell gutt

Kjærligheten smiler til «Farmen»-deltageren Hanne Linnesholm.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Farmen»-deltageren Hanne Linnesholm (24) har blitt en populær favoritt blant mange av TV-seerne i vår.

Det har ifølge Her og Nå at 24-åringen har opplevd en stor pågang av beilere, både via frierbrev og på byen, men Hanne har allerede en spesiell mann i kikkerten.

- Jeg dater faktisk en spesiell gutt nå. Men jeg vil ikke si mer. Dette er veldig nytt, sier hun til bladet.

Mangelen på interesse fra Hanne sin side hindrer likevel ikke mange gutter i å prøve seg på henne på byen likevel, ifølge henne selv.

- Gutter som kommer bort til meg og sier at jeg sikkert lukter mye bedre nå enn jeg gjorde inne på «Farmen», bruker jeg ikke mye tid på, sier hun til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Farmen- Kim Sondre gikk ned 43 kg på ett år.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer