- Jeg har møtt en fantastisk mann

Bonden Anna-Liisa Evensen fra «Jakten på kjærligheten» har aldri hatt kjæreste. Nå dater hun en hemmelig beiler!

GRUNN TIL Å SMILE: Bonden Anna-Liisa Evensen fra Løten fikk hjelp av programleder Marthe Sveberg til å jakte på kjærligheten høsten 2012. Men ingen av frierne greide å kapre hjertet til den flotte blondinen! Foto: Henning Jensen, Se og Hør
GRUNN TIL Å SMILE: Bonden Anna-Liisa Evensen fra Løten fikk hjelp av programleder Marthe Sveberg til å jakte på kjærligheten høsten 2012. Men ingen av frierne greide å kapre hjertet til den flotte blondinen! Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hestejenta Anna-Liisa Brantzeg Evensen (27) fra Løten i Hedmark var én av fire bønder som jaktet på kjærligheten på TV 2 sist høst. Den flotte blondinen sjarmerte guttene i senk, men ingen av frierne greide å kapre hjertet hennes …

Men da lysene fra TV-kameraene ble skrudd av, dukket drømmeprinsen opp!

- Jeg har datet en fantastisk person siden før jul. Det går veldig fint så langt, avslører hun til Seoghør.no

- Han forsøkte å legge meg til på facebook i sommer. Jeg avviste invitasjonen, selv om jeg også bet meg merke i ham...


- Så gjorde han det på nytt etter at Jakten på kjærligheten var ferdig. Han var jo kjekk! Etter noen uker bestemte jeg meg for å legge han til som venn på Facebook, for å få se flere bilder. Jeg var nysgjerrig!

- Så skrev han et «frierbrev», og fire dager senere kom han hjem til meg og lagde middag. Siden har det utviklet seg, forteller Anna-Liisa videre.

Aldri hatt kjæreste
I et intervju med Se og Hør i fjor høst røpet den flotte bonden at hun aldri har vært i et forhold:

– Jeg har aldri hatt kjæreste. Det meste av mitt voksne liv har gått med til jobb og utdannelse, og det har vært lite tid til gutter. Det er ikke overflod av potensielle kjærester i stallen!

- Sjekkesider på internett er ikke noe for meg, selv om jeg så vidt har prøvd det også, fastslo hun smilende.

Likevel har hun alltid vært åpen for en flørt de gangene muligheten har bydd seg.

– Det har ikke vært noe problem ikke å ha kjæreste. Men nå savner jeg en partner. De fleste vennene mine er gift eller i kjæresteforhold. Det hender jeg kjenner på ensomheten, men heldigvis har jeg mange gode venner.

Vil bli mamma
– Jeg savner nærhet og det å tilhøre en annen person. Det handler om de små ting i hverdagen: Å dele opplevelser med et menneske som betyr mye for deg, lage mat sammen og snakke om det som har skjedd i løpet av arbeidsdagen. Jeg føler jeg har mye å gi den rette, fortalte hun.

Enebarnet Anna-Liisa la heller ikke skjul på at hun ser seg selv som mor en gang i framtiden

– Det er en drøm for meg å bli mamma. Jeg vil gifte meg og få minst to barn. Jeg tror jeg blir en ganske rettferdig mor, med klare grenser. Men også en snill mamma.

LES OGSÅ: Torleif ble gift fem år etter Jakten på kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer