- Jeg har mistet veldig mange

Jon Herwig Carlsen prøver å ikke tenke på døden etter NRK-kollegenes bortgang.

GIR SEG ETTER 45 ÅR: Jon Herwig Carlsen for tiden sitt siste VM i skiskyting for NRK. Etter årets vintersesong blir han pensjonist for godt. Foto: SCANPIX
GIR SEG ETTER 45 ÅR: Jon Herwig Carlsen for tiden sitt siste VM i skiskyting for NRK. Etter årets vintersesong blir han pensjonist for godt. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK Sportens Jon Herwig Carlsen (74) - som for tiden dekker VM i skiskyting i Tyskland - runder denne vinteren av karrieren som kommentator, etter 45 år  bak mikrofonen.

De siste årene har han opplevet at flere av hans kjente kolleger har gått bort. Til Dagbladet sier han at dette gjør at han ikke vil tenke på døden.

– Jeg har mistet veldig mange, ikke minst Kjell Kristian Rike, som jeg jobbet veldig tett med i over 30 år. Men også Øyvind Johnsen, Knut Bjørnsen, Terje Dalby, Rolf Hovden, Knut Th. Gleditsch ...

- De fleste er jo borte egentlig, av den gamle gjengen. Det er jo ikke noe hyggelig å tenke på.

Carlsen - som har en 26 år gammel sønn med sin tidligere samboer gjennom 18 år, Siri - sier at han likevel har gjort seg tanker om sin egen bortgang.

– Jeg prøver vel å la være å tenke på den. Jeg har lovet sønnen min at jeg skal bli hundre år! Men når jeg dør, håper jeg det skjer på en rask og smertefri måte, sier han til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ingen oppdager hva jeg gjør i boksen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer