NATURLIG SLANK: Audrina Patridge deler ofte bilder med fansen på Instagram. Dette bikinibildet postet hun sist måned, og her viser hun at hun fremdeles er i strålende form selv om hun ikke har besøkt treningsstudioet på lang tid. Foto: All Over Press
NATURLIG SLANK: Audrina Patridge deler ofte bilder med fansen på Instagram. Dette bikinibildet postet hun sist måned, og her viser hun at hun fremdeles er i strålende form selv om hun ikke har besøkt treningsstudioet på lang tid. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har mistet muskler og rumpa mi

«The Hills»-stjernen Audrina Patridge er ikke fornøyd med det hun ser i speilet.

SEOGHØR.NO: Audrina Patridge (29), kjent fra den populære TV-serien «The Hills», har en kropp mange misunner.

Selv er hun imidlertid langt fra fornøyd og hevder hun har ligget på latsiden det siste året.

Nå er hun klar for å ta i et skikkelig tak igjen på treningsstudioet, avslører hun selv på Instagram.

- Jeg har et mål om å komme meg i form igjen og få tilbake rumpa! Jeg har helt ærlig ikke trent på ett år og har mistet musklene mine og den definerte kroppen, skriver hun sammen med et bilde hvor hun tester ut en treningsmaskin.

- Gi meg et par måneder, så skal jeg klare å komme meg i form igjen, fortsetter hun.

 

Hadde personlig trener

Det kan kanskje være vanskelig å tro at den veldreide brunetten ikke har trent på et helt år. Selv takker hun gode gener for at hun ikke har lagt på seg som følge av trenings-stoppen.

- Jeg er kanskje liten og tynn genetisk, men det er lett å miste den veltrente formen. Og man kan transformere kroppen på alle de riktige områdene hvis man bare er fokusert nok.

- Dette vil bli en utfordring for meg selv til å holde en viss rutine med å spise sunt og trene mens jeg reiser landet rundt, forklarer hun etter å ha postet et par treningsbilder på siden sin.

 

 

Da MTV-stjernen tidligere trente regelmessig avslørte hennes personlige trener, Jarett DelBene, hemmeligheten bak hennes flotte figur.

- Vi bytter på runder med boksing som inkluderer slag og spark, og sirkeltrening hvor hun kun bruker sin egen kroppsvekt, sa han til Shape magazine, ifølge Life & Style.

- Det er høy intensitet, så man brenner mange kalorier samtidig som man strammer opp kroppen. Og fordi treningen ikke inneholder noen manualer, så kan Audrina også trene på egenhånd hjemme eller når hun er ute og reiser.

LES OGSÅ: - Slik får du rumpe som Kim Kardashian