- Jeg har mistet min frihet

Anna Anka angrer, og går ut mot «kjempebitch»- og «bimbo»-stempelet.

ANGRER: Anna Anka har blitt svært profilert etter suksessen med «Svenske Hollywoodfruer», og har tilsynelatende elsket oppmerksomheten og deltatt på blant annet Senkveld på TV 2 og hos Skavlan på NRK. Men nå avslører hun at hun angrer på deltakel Foto: SCANPIX
ANGRER: Anna Anka har blitt svært profilert etter suksessen med «Svenske Hollywoodfruer», og har tilsynelatende elsket oppmerksomheten og deltatt på blant annet Senkveld på TV 2 og hos Skavlan på NRK. Men nå avslører hun at hun angrer på deltakel Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Anna Anka er blitt en av Skandinavias mest profilerte kjendiser etter at hun slo igjennom i TV3-programmet  «Svenske Hollywoodfruer» i fjor med uttalelser som «dersom ens mann vil ha en avsugning hver morgen, får man stille opp på det,» «seksuelt er det kvinnens ansvar å passe på at mannen er tilfredsstilt» og «svenske pappaer er tragiske med sine bleiebytter og sin likestilling».

Men nå har oppmerksomheten blitt så stor at Anka angrer på deltakelsen i programmet i det hele tatt, dette forteller hun når Hollywood-fruene tirsdag kveld samles til en spesialepisode på svensk TV.

- Det er morsomt å ha vært med i programmet og at det har blitt så eksplosivt. Men alt annet som har kommet med det, det ønsket jeg ikke. Det har kostet meg mye, mest at jeg har mistet min frihet, sier Anka i programmet.

Hun mener hun nå er tilbake der hun var før hun sluttet som fotomodell og skuespiller.

- Jeg var i showbusiness i mange år og det var en av grunnene til at jeg sluttet med det, at jeg ble lei av at folk ville utnytte og ligge med meg. Jeg sluttet med showbusiness og begynte med fitness og trening isteden, men plutselig er jeg tilbake, sier den frittalende kvinnen.

På spørsmål om hvorfor hun fortsatte å være med i programmet, når hun føler det på den måten, svarer hun:

- Jeg fikk et stempel på meg for å være en kjempebitch. Og da ville jeg vise med mitt eget program at jeg ikke er noen bitch. Jeg er ingen bimbo som suger sin mann hver morgen. Jeg kan mer og jeg har mer i hodet. Det var derfor jeg ville gjøre «Anna Anka søker en assistent», for at det svenske folket skal få se en annen side av meg, sier hun ifølge Aftonbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Avviser romanse med Anna Anka