KNUST ETTER VENNENS DØD: Boyzone-manager og "X Factor"-dommer Louis Walsh har ikke orket å jobbe etter at han hørte om vennen Stephen Gatelys dødsfall på Mallorca natt til søndag.
KNUST ETTER VENNENS DØD: Boyzone-manager og "X Factor"-dommer Louis Walsh har ikke orket å jobbe etter at han hørte om vennen Stephen Gatelys dødsfall på Mallorca natt til søndag.Vis mer

- Jeg har mistet min beste venn

"X Factor"-dommeren orker ikke å vise seg på TV etter Boyzone-Stephens død.

SEHER.NO:  Nyheten om Boyzone-sangeren Stephen Gatelys plutselige dødsfall i Mallorca søndag har vært tung å takle for de andre medlemmene av bandet.

- Guttene er knust. Det er som om de har mistet sin aller beste venn - jeg også, sier gruppens manager Louis Walsh (57) til the The Sun.

Walsh - som også er kjent som en av de fire dommerne i den britiske utgaven av TV-programmet "X Factor" - skal ha fått så store problemer med å takle Gatelys død at han har tatt pause fra all TV-jobbingen.

- Stephen har aldri sett lykkeligere ut enn da jeg traff ham sist mandag. Vi lo og spøkte som vanlig, alt gikk så bra, jeg kan ikke tro at han er borte.

Walsh var ikke tilstede i søndagens episode av talentkonkurransen, og ifølge The Sun er det tvilsomt om han vil dukke opp kommende helg.

Den suksessfulle manageren stiftet Boyzone i 1990 etter at han bestemte seg for å lage en irsk versjon av boybandet "Take That". Gruppen - som bestod av Ronan Keating, Mikey Graham, Keith Duffy og Shane Lynch i tillegg til avdøde Gately.

Etter at Boyzone - som har solgt over 12 millioner plater på verdensbasis - tok en pause, opptrådde Gately blant annet i musikalen "Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat" i Londons West End.

- Alt Stephen levde for var å synge. Han fikk en nedtur etter at bandet ble lagt på is i år 2000, fordi det var livet hans, og de andre gutta var hans beste venner. Men han tok seg selv i nakken og kom seg til West End. Han var limet i bandet fordi han gjorde alle glade, sier Walsh til The Sun.

Gatelys kropp skal etter planen flys til Irland fredag for å begraves fredag.

LES OGSÅ: - Jeg vil aldri kunne tilgi meg selv