MUSIKALSK GJENG: Suzanne «Sisi» Sumbundu sammen med resten av deltagerne i årets «Stjernekamp». Foto: Fame Flynet
MUSIKALSK GJENG: Suzanne «Sisi» Sumbundu sammen med resten av deltagerne i årets «Stjernekamp». Foto: Fame FlynetVis mer

- Jeg har mistet mange venner i ung alder

«Stjernekamp»-deltageren angrer på at hun var egoistisk og synger om sorgen.

SEOGHØR.NO:  Suzanne «Sisi» Sumbundu (29) sjarmerte norske TV-seere i høst med sin nydelige soulstemme i TV-programmet «Stjernekamp».

Det var Rita Eriksen som stakk av med seieren i det populære programmet, men Sisi har ikke gitt op drømmen som soloartist og jobber fortsatt som soulsanger.

Nå er hun ute med låta «Last Time» som handler om en barndomsvenn som plutselig døde brått og som hun hadde utsatt å besøke flere ganger. Tapet av vennen snakker hun ut om i et intervju med VG.

– Vennegjengen min hadde spurt meg flere ganger om å være med på en fast greie de hadde på søndager, hvor de dro til ham og var sammen med ham og den nyfødte sønnen hans. Men jeg var mer sånn «blir med neste gang», forteller hun til avisa.

Men så skulle det aldri bli noen «neste gang». Kameraten som hun tilbragte hver eneste dag sammen med i barndommen mistet nemlig livet i en bilulykke.

– Det var et stort sjokk da han plutselig gikk bort. Og da skjønte jeg hvor egoistisk jeg hadde vært. Dette er en låt som skal minne oss på at det er ingen som er her for alltid, forteller hun.

Og det var ikke første gang Sumbundu hadde opplevd en slik tragedie i livet sitt heller.

– Jeg har mistet veldig mange venner i veldig ung alder. Den første var Benjamin Hermansen på Holmlia. Og det har vært omtrent ett dødsfall i året siden da, både i form av tragedie, ulykke og regelrett drap, sier hun til VG.
LES OGSÅ: Fikk kyss av Tuva da hun røk ut