- Jeg har mistet fullstendig kontroll over alt

«Luksusfellen»-deltageren kjøpte timeshare-leilighet på impuls.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Jahn-Arvid Lerudsmoen fra Våler i Solør sliter med dårlig impulskontroll og har ingen økonomisk styring.

Lenge levde han på forskudd, med kjøp av både timeshare-leilighet og store TV-er, helt uten å bekymre seg for om han var i stand til å betale lånene. Jahn-Arvid hadde, før han fikk hjelp, hele 13 betalingsanmerkninger og tre lønnstrekk

- Det så veldig bra ut. Gode selgere og impulsen sa det var riktig, sier Jahn-Arvid i dagens episode av Luksusfellen.

Nå har gjelden vokst til mer enn det han kan takle og kreditorene har tatt pant i huset. Lerudsmoen er nå redd for at hans nye samboer, Kari, ikke kommer til å orker mer nå som alt kommer frem i lyset.

- Det går jo litt utover meg det her også, selv om det ikke er gjelden min, sier Kari til TV3.

«Luksusfellens»-eksperter Silje Sandmæl og Cecilie Lynum bestemmer seg for å hjelpe, men det viser seg at veien opp fra økonomisk kaos til kontroll blir tøffere enn hva Jahn-Arvid og Kari hadde håpet på.

Hvordan det går med paret kan du se i «Luksusfellen» på TV3 kl 20.30. Finn dine favorittprogram i vår Seoghør.nos TV-guide

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   Startet frisørsalong med kredittkort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer