- Jeg har mistet en stor del av livet mitt

Vinni med åpenhjertig låt om det tunge bruddet med kona.

BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Vinni (36) og kona Tone Oraini Selfors (31) hadde gått hvert til sitt etter to års ekteskap. Nå har han laget låt om det tunge bruddet. Foto: Sølve Hindhamar/ Seher.no
BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Vinni (36) og kona Tone Oraini Selfors (31) hadde gått hvert til sitt etter to års ekteskap. Nå har han laget låt om det tunge bruddet. Foto: Sølve Hindhamar/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I den nye låta «Halve meg» åpner Vinni (36) opp om samlivsbruddet med Tone Oraini Selfors (31). I fjor høst ble det kjent at paret hadde gått hvert til sitt etter to års ekteskap.

I NRK-programmet «Lydverket» forteller Vinni at han var langt nede etter bruddet, og at teksten i «Halve meg» bringer vonde minner.

- Jeg blir tatt rett tilbake til det kjipe stedet. Jeg har jo mistet en så stor del av livet mitt. Å være i et samlivsbrudd, det å være trist, skamfull og lei meg. Det er bare så langt fra den tøffe, kule, «Hip hop»-Vinni som det går an å komme, sier Vinni i NRK-programmet ifølge VG.

Tone Oraini Selfors avslører overfor VG at det var hun som gjorde det slutt med Vinni, som egentlig heter Øyvind Sauvik, og at teksten i hans nye låt røper hvorfor kjærligheten tok slutt.

«Hjertet hennes knuste, men jeg hørte ikke etter. Jeg var for rusa tatt av dop og sigaretter. Helt til hun fikk nok av ensomme netter», er blant tekstlinjene i Vinnis nye låt ifølge VG.


- Jeg har fucket opp. Jeg har «kåla» til det fineste jeg noen gang har hatt. Det er ikke noen god følelse, det er ikke noe som gjør meg stolt og fortjener hverken heder eller noe som helst, sier Vinni til «Lydverket»-programleder Asbjørn Slettemark.

Vinni har gjort stor suksess med låtene «Sommerfuggel» og «God Morgen Norge» fra TV 2-serien «Hver gang vi møtes». Hans nye låt er i motsetning til låtene fra TV-suksessen av det helt personlige slaget.
 
- Det er en reel dokumentasjon av en følelse og en periode i livet mitt. Og det er paradoksalt nok litt digg å ha fanget noe som er så ekte. Det er trist og et mørkt helvete, men det er reelt, sier Vinni til «Lydverket» ifølge VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Drikker for å dempe skriket innenfra

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer