NYGIFTE: Forrige uke rømte Heidi Montag og Spencer Pratt til Mexico og giftet seg. Foto: All Over Press
NYGIFTE: Forrige uke rømte Heidi Montag og Spencer Pratt til Mexico og giftet seg. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har mistet en datter

TV-stjernen heidi Montags mor raser etter skandalebryllupet.

LOS ANGELES (Seher.no): For en uke siden giftet "The Hills"-paret Heidi Montag (22) og Spencer Pratt (25) seg i en hemmelig seremoni i Mexico - til Heidis families store skuffelse.

- Jeg vet ikke hvem jeg misliker mest. Moren til Heidi eller søsteren, har Spencer blant annet tidligere sagt.

Det har med andre ord aldri vært noen hemmelighet at spydige Spencer ikke kommer overens med Heidis nærmeste. Men hennes mor, Darlene Egelhoff (46) er nå i sjokk over datterens påfunn, forteller hun i et intervju med Us Weekly.

- Jeg føler jeg har mistet en datter. Heidi er for ung til å gifte seg, og Spencer har gjort sitt beste for å få henne til å vende ryggen til familien sin, forteller hun til bladet.

Darlene har ikke mye pent å si om sin nye svigersønn. Hun kaller ham frekk, og sier at han ikke har respekt for andre enn seg selv.

Da hun først hørte nyheten om bryllupet tok hun til tårene. Nå håper hun bare at datteren raskt finner ut at giftemålet er et feilgrep.

- Jeg skulle likt å se en blodprøve fra Mexico da de giftet deg. Jeg hadde nemlig ikke blitt overrasket hvis Spencer hadde dopet henne ned først. Jeg stoler ikke et sekund på ham. Han er veldig manipulerende, og det virker som om han har en slags makt over Heidi. Det bekymrer meg veldig, sier hun.

46-åringen, som tror at paret går fra hverandre innen seks måneder, har tidligere prøvd å få Heidi til å åpne øynene å se hva slags mann hun egentlig er sammen med. Til ingen nytte.

- Jeg har vært ærlig med Heidi, men det har ført til at forholdet vårt har forverret seg. Jeg er mer ødelagt over det enn over bryllupet for jeg tviler på at de kommer til å forbli gift særlig lenge.

Og hun snakker av erfaring. Darlene giftet seg nemlig som 20-åring med Heidis far, Bill Montag (62), og forholdet endte med skilsmisse.

- Jeg var for ung, og jeg giftet meg av alle de gale grunnene. Derfor føler jeg at jeg har opplevd akkurat det samme som hun går gjennom. Jeg vil beskytte datteren min fra å begå sitt største feilgrep i livet, men nå er det for sent, og fortsetter:

- Jeg vil kun det beste for datteren min, og Spencer er definitivt ikke det. Jeg tror han egentlig han bare vil eie henne mer enn å gifte seg med henne, sier hun til Us Weekly.

LES OGSÅ: Var bryllupet bare en bløff?