- Jeg har mine mørke perioder

Hanne Krogh forteller om sitt livs verste øyeblikk.

IKKE BARE BLID: - Jeg har mine mørke perioder, forteller Hanne Krogh i et nytt intervju med Dagbladet. Her er hun avbildet på vei til Oslo Fashion Awards på Folketeateret vinteren 2011 - for anledningen i strålende humør. Foto: Stella Pictures
IKKE BARE BLID: - Jeg har mine mørke perioder, forteller Hanne Krogh i et nytt intervju med Dagbladet. Her er hun avbildet på vei til Oslo Fashion Awards på Folketeateret vinteren 2011 - for anledningen i strålende humør. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hanne Krogh (57) er klar for nok en juleturné som strekker seg landet over. Hun og tenorene skal holde hele 33 julekonserter, og i tillegg gjør hun andre opptredener.

Filmen «Reisen til julestjernen», der 19 år gamle Hanne spilte hovedrollen Sonja, er for mange nordmenn like selvfølgelig på juleaften som ribbe og julegaver.

Men selv er ikke Hanne like lett til sinns som den noe naive «Sonja».

POPULÆR: Filmen «Reisen til julestjernen» fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere. Foto: hannekrogh.com
POPULÆR: Filmen «Reisen til julestjernen» fra 1976 med Hanne Krogh i hovedrollen, er en populær juletradisjon for mange TV-seere. Foto: hannekrogh.com Vis mer

- Det sies at melankoli er gleden over å være vemodig. Jeg har også mørke perioder og store svigninger. Det er det som er meg. Og det får utløp på scenen. Folk spør meg ofte: «Hvorfor ble du artist?» Jeg måtte ha valgt å ikke bli artist. Artist er det jeg er, sier Hanne i et intervju med Dagbladet.

Hanne har hatt mye å være glad for i løpet av et hektisk liv som artist. Men den populære sangeren har også fått merke livets bakside. I intervjuet med avisen forteller Hanne om sitt tyngste øyeblikk.

- Det er nesten for vondt til å snakke om, og handler om når unge mennesker forlater livet for tidlig.

- Vi (Hanne og søsteren, journ.anm.) er veldig knyttet. Den eldste gutten hennes døde i en ulykke som 19-åring. For meg har det definert et skille i livet: før og etter. Det verste er ofte det som ikke skjer. Det han ikke fikk oppleve, sier Hanne til Dagbladet.

LES OGSÅ: Ekteskapet er et minefelt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer