KOMPLEKSER: Ifølge Posh er kompleksene hennes årsaken til at hun aldri smiler når hun er på den røde løperen eller ute offentlig. Foto: All Over Press
KOMPLEKSER: Ifølge Posh er kompleksene hennes årsaken til at hun aldri smiler når hun er på den røde løperen eller ute offentlig. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har mine komplekser

Posh avslører hemmeligheten bak sitt dystre ansiktsutrykk...

SEHER.NO: Victoria "Posh" Beckham (35) er godt kjent for sin seriøse og svært moteriktige fremtoning, og det er sjelden fotballfruen avbildes med et smil om munnen.

I et ferskt intervju med Elle, avslører imidlertid moteløven hemmeligheten bak hennes dystre ansiktsutrykk.

Ifølge Victoria er det nemlig kompleksene hennes, som gjør at hun stadig fremstår som svært alvorlig, skriver Us Magazine.  

- Jeg har mine komplekser. Kanskje det er derfor jeg ser så alvorlig ut. Det finnes personer som står på den røde løperen med et stort smil om munnen, men sånn er ikke jeg. Jeg vil bare komme meg inn der, gjøre det jeg skal og så dra hjem til ungene mine, sier hun til bladet.

Den tidligere Spice Girls-stjernen var nylig gjestedommer i en episode av "American Idol". Men ifølge Victoria, som også har hatt en gjesterolle i "Ugly Betty", har hun ingen planer om å satse på en tv-eller filmkarriere.

- Jeg vet hva begrensningene mine er. Jeg vet hva jeg er flink til, og ikke så flink til, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sjokkerte med sin tynne kropp