<strong>VISTE MYE HUD:</strong> - Det er mye hud og litt lite klær, men jeg er jo vant til å konkurrere i lite klær, så det er jo greit det, forteller Rachel Nordtømme til Seher.no. Foto: Stella Pictures
VISTE MYE HUD: - Det er mye hud og litt lite klær, men jeg er jo vant til å konkurrere i lite klær, så det er jo greit det, forteller Rachel Nordtømme til Seher.no. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har mindre truse på friidrettsbanen

Rachel Nordtømme hadde få problemer med å vise seg lettkledd på TV.

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Rachel Nordtømme og Henrik Frisk nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag var det premiere på TV 2-programmet «Skal vi danse» og av dem som debuterte på danseparketten denne gangen var den vakre friidrettsjenta Rachel Nordtømme (22), som danset «cha cha cha» sammen med sin dansepartner, svenske Henrik Frisk.

Til Seher.no forteller Rachel at hun var meget spent før hun skulle i ilden lørdag kveld.

- Jeg hadde spagettibein når jeg gikk utpå her. Men jeg danset jo «cha cha cha» og fikk ristet det av meg. Jeg smilte, og hadde det artig på slutten i hvert fall, sier hun til Seher.no.

De to ble belønnet med totalt 25 poeng av dommerne, og dermed ikke blant dem som er mest utsatt før første par må forlate parketten om en drøy uke. Rachel og Henrik vil imidlertid ikke ligge på latsiden fram mot neste lørdag av den grunn.

- Under sending nummer to skal vi hoppe og sprette litt mer, og så skal vi trene enda hardere. Og ha det like morsomt. Så går det sikkert enda bedre, samstemmer de.

Rachel Nordtømme var den desidert mest lettkledde av kjendisdanserne under «Skal vi danse»-premieren. Men å vise seg lettkledd har 22-åringen ingen problemer med.

- Det er mye hud og litt lite klær, men jeg er jo vant til å konkurrere i lite klær, så det er jo greit det. Trusa er jo mindre på friidrettsbanen, så jeg skjønner ikke hvorfor dere henger dere opp i det egentlig, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rachel mistet nær venn i bilulykke  

Se video med Rachel Nordtømme og Henrik Frisk her:[obj:media:9994]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer