- Jeg har mest lyst til å drepe fyren

Det ble litt klinsj, innrømmer den norske TV-kjendisen.

FYRTE LØS: - Det er vel mer det at man har lyst til å spytte blod, man har spydd 50 ganger. Man har lyst til å drepe alle rundt seg, og så hører man en som sier «trempo, tempo!», sier Mina Hadjian, som sammen med nesten alle «71 grader nord»-kjen Foto: Anders Myhren/Seher.no
FYRTE LØS: - Det er vel mer det at man har lyst til å spytte blod, man har spydd 50 ganger. Man har lyst til å drepe alle rundt seg, og så hører man en som sier «trempo, tempo!», sier Mina Hadjian, som sammen med nesten alle «71 grader nord»-kjen Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se video med Mina Hajian nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere for TVNorge-programmet «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis», der ti norske kjendiser skal kjempe en tøff kamp for å ta seg først til Nordkapp. Blant dem er den tidligere radio- og TV-profilen Mina Hadjian og Venstre-politiker Abid Raja.

Mina Hadjian er kjent for sine kontroversielle uttalelser og kraftige meninger. Og allerede i den første episoden av programmet fikk seerne se nettopp det.

På vei på en tøff tur opp fjellet må nemlig Mina, sammen med Vendela Kirsebom, ta en pust i bakken. Abid Raja derimot, ropte bare «tempo, tempo». Dette ble for mye for en magevirussyk Mina.

- Man har mest lyst til å drepe fyren, sier hun i episoden.

Mandag var alle deltagerne, bortsett fra Linda Medalen og Lene Alexandra Øien, på premierefest for programmet i Oslo. Der var de alle vitner til Hadjians noe flåsete utsagn.
 
- Hadde du lyst til å drepe Abid, Mina?
 
- Nei, han er veldig mye å takle med en gang, når man kommer på lag og slikt. Da er det et sant helvete. Men han må vel være en av de snilleste pakistanske menneskene som går i to sko. Han er rå, man må bare komme over en sånn hyperaktiv kneik. Fra å drepe ham til å gi ham en klem.
 
- Sa du det litt i affekt?

- Det er vel mer det at man har lyst til å spytte blod, man har spydd 50 ganger. Man har lyst til å drepe alle rundt seg, og så hører man en som sier «trempo, tempo!». Men jeg visste ikke at han forsøkte å gi seg selv «pep-talk», det fant jeg ikke ut før det var gått flere dager. Men Abid og jeg er nok litt i klinsj i starten, forteller Mina til Seher.no.

«71 grader nord» sendes på TVNorge mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var noen som klikke fullstendig  

Se video med Mina Hadjian her:[obj:media:9437]