LURT PÅ LUFTA: Aylar Lie måtte le da en mann hevdet å ha lagt hundebæsj i maten hennes. Foto: Stella Pictures
LURT PÅ LUFTA: Aylar Lie måtte le da en mann hevdet å ha lagt hundebæsj i maten hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har mer enn to hjerneceller

Men Aylar skjønte lite da hun ble narret av P4...

Publisert
Hør den elleville radiospøken nederst i saken!
SEHER.NO: Etter å ha bølleringt til intetanende mennesker på Radio 1 i en årrekke, har radiokjendis Marius Kopperud (37) nå tatt turen over til P4. Her har han ansvaret for storsatsningen "Fem på", og hver dag ringer han rundt og narrer intetanende nordmenn.

I dag var det en kjendis som fikk unngjelde da Marius presenterte seg som den nyfrelste Kyrre Grepp - en mann som ville ta et oppgjør med tidligere synder.

Kopperud ringte til artist og tidligere glamourmodell Aylar Lie, og ba om unnskyldning for da han i affekt for et års tid siden skal ha lagt hundebæsj i maten hennes. Årsaken skal ha vært at Aylar ikke plukket opp etter hunden sin da hun besøkte en lekeplass.

- Det jeg gjorde var at jeg plukket den opp etter at du gikk. Også fulgte jeg etter deg. Jeg var hevnlysten, og etterpå stod du og pratet i mobiltelefonen ved en benk, også hadde du en handlepose fra Ica. Det jeg gjorde da, var at jeg slapp litt av den avføringen oppi matposen din, sier "Kyrre Grepp" til Aylar og legger til at han ville høre om hun var blitt syk av maten.

- Du, jeg vet at jeg har jobbet som glamourmodell tidligere, men jeg har mer enn to hjerneceller oppi hodet mitt, sier Aylar - før hun kort tid senere legger på røret.

Hør den elleville radiospøken nederst i saken!

- Dette er basert på en sann historie. Jeg var på lekeplassen med datteren min, og da var det en hund som bæsjet i en sandkasse uten at eieren reagerte. Jeg satt og fantaserte om hva jeg burde gjøre med den hensynsløse hundeeieren, og i et ubevoktet øyeblikk snek jeg bæsjen nedi matvarene i handleposen hans, forteller Marius Kopperud til Seher.no. 

- Jeg sitter ofte og ler høyt på trikken når jeg tenker på denne episoden, og på hvordan baguettene og salaten hans må ha smakt. Etter hvert fikk jeg lyst til å prøve det samme som en telefonspøk på en kjendis som har hund. Aylar var den første jeg kom på.

Nå håper Kopperud - som tidligere i år solgte leiligheten sin med eksorsisthjelp - at problemet tas på alvor.

- Jeg synes det er viktig å sette hundebæsjproblematikken på dagsorden, og jeg synes også det bør handles på politisk toppnivå når folk etterlater ekskrementer fra dyrene sine på lekeplasser hvor barn putter alt de finner i munnen.

Kopperud har forsøkt å komme i kontakt med Aylar etter radiostuntet, men hans henvendelser etter bølletelefonen har forblitt ubesvarte.

- Jeg har prøvd å ringe henne opp igjen flere ganger for å si at det bare var en telefonspøk fra P4. Hun har dessverre ikke tatt telefonen, men da kan jeg jo si det til henne nå via Seher.no: Aylar, det var bare tøys. Håper du ikke tar det ille opp! sier moromannen.

Hør Aylar gå «Fem på» her:

[obj:media:7242]Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Pass opp, nå er han tilbake!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer