HAR DRAGET: For Benedicte Adrian er alder ingen hindring og artisten blir stadig sjekket opp.  Foto: Stella Pictures
HAR DRAGET: For Benedicte Adrian er alder ingen hindring og artisten blir stadig sjekket opp. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har mer draget nå enn da jeg var 17

Benedicte Adrian trenger ikke Botox selv om hun har fylt 50 år.

SEOGHØR.NO: Etter suksessen med Dollie de Luxe mistet Benedicte Adrian (50) mye av ungdomstiden. Det har hun tatt igjen senere i livet og i dag får hun mer oppmerksomhet fra gutta enn noen gang tidligere.

- Jeg tenker at når du begynner å ta den plassen du synes du skal ha og viser det overfor for deg selv og alle andre, da får du også mer positiv oppmerksomhet. Jeg har mer draget nå enn da jeg var 17! Det henger vel også sammen med at jeg er mer mottagelig. Å bruke Botox mener jeg er å kringkaste sin skrekk for å bli eldre. Men jeg tror mange kvinner er redde for å miste kjærligheten, sier Adrian i et intervju med VG.

På spørsmål om hun har en mann i livet sitt blir Adrian litt hemmelighetsfull.

- Jada, det er det. Og det er veldig hyggelig. For å gå videre i livet har jeg måttet gå noen runder med meg selv, spurt meg selv «hvor bitter vil jeg være? Har jeg lyst til å bli lykkelig?»

I 2011 skilte hun seg fra den franske piloten Gauthier Mouton som hun har to barn sammen med. Etter flere år i Frankrike er hun nå bosatt i hjemlandet aktuell med sin nye singel «Full narkose».

LES OGSÅ: Brukte tre år på å komme over skilsmissen