INGEN VONDE FØLELSER: Liberty Ross har lagt den vonde tiden bak seg og fokuserer nå på å pleie kjærligheten med sin nye kjæreste. Foto: Fame Flynet
INGEN VONDE FØLELSER: Liberty Ross har lagt den vonde tiden bak seg og fokuserer nå på å pleie kjærligheten med sin nye kjæreste. Foto: Fame FlynetVis mer

- Jeg har medfølelse for begge to

Liberty Ross sier hun har tilgitt både eksmannen og Kristen Stewart etter den sjokkerende utroskapsskandalen for to år siden.

SEOGHØR.NO: Sommeren 2012 raste hele verden til skuespilleren og modellen Liberty Ross (35) sammen. Det var nemlig da sjokknyheten om at ektemannen og stjerneregissøren Rupert Sanders (43) hadde hatt et hemmelig forhold bak ryggen hennes med «Twilight»-stjernen Kristin Stewart (24) ble kjent.

Stewart var på dette tidspunktet selv i et forhold med skuespilleren Robert Pattinson (28).

Sanders innrømmet raskt utroskapen ovenfor Ross, og mindre enn et døgn senere dukket kyssebilder av ham og Kristen opp på internett.

Noen måneder etter at sidespranget ble kjent søkte Liberty om skilsmisse, og i juli i år var endelig eksteskapet offisielt over.

BLE KASTET PÅ DØR: Rupert Sanders affære med Kristen Stewart kostet ham ekteskapet med Liberty Ross. Foto: Stella Pictures
BLE KASTET PÅ DØR: Rupert Sanders affære med Kristen Stewart kostet ham ekteskapet med Liberty Ross. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Ingen liv er perfekte

Ross har tidligere åpnet seg om eksmannens utroskap, og beskrevet det som det verste hun noen gang har vært gjennom.

Nå, over to år senere, har hun lagt det vonde bak seg, og valgt å tilgi både Rupert og Kristen.

- Folk må lære seg å tilgi. Jeg har ingen problem med noen av de involverte. Jeg har medfølelse for dem. Det har jeg virkelig. Ingen liv er perfekte. Vi har alle problemer og jeg tror det er bra å være tro mot den man er, sier hun i et intervju med Harper's Bazaar, ifølge Contactmusic.com.

SVIK: Også forholdet mellom Twilight-paret Kristen Stewart og Robert Pattinson gikk i tusen knas etter skandalen. Foto: All Over Press
SVIK: Også forholdet mellom Twilight-paret Kristen Stewart og Robert Pattinson gikk i tusen knas etter skandalen. Foto: All Over Press Vis mer

- Rupert og jeg ble sammen da vi var veldig veldig unge. Jeg var 18, og endte opp med å gifte meg med min aller første kjæreste. Jeg pleide alltid å si at vi var mer som bror og søster uansett. Vi utviklet oss ikke så mye som par lenger, fortsetter hun.

Ny kjæreste

Tiden rett etter at nyheten ble kjent var selvfølgelig svært tøff for Liberty, og hun innrømmer nå at det var vanskelig å holde maska for deres felles barn Sykla (8) og Tennyson (6).

- Dessverre så lever vi i en verden som er så overeksponert at det er skremmende. Jeg var skrekkslagen over hvor nådeløst det var å gå gjennom noe slikt.

- Jeg fikk mulighet til å forsvinne for en god måned da det sto på som verst, men da skolen begynte hadde jeg ikke noe annet valg enn å være sterk for ungenes skyld, sier hun til bladet.

I fjor vår fant Liberty lykken på ny med musikkmogulen Jimmy Iovine, men selv om hun er forelsket, så er hun ikke klar for å gifte seg igjen.

- Ikke nå, nei. Jeg tror på kjærligheten og jeg har ingen problem med ekteskapet, men jeg trenger denne tiden for å styrke meg selv som menneske. Jeg vil ikke forplikte meg til noen før jeg vet at jeg er den absolutt beste personen jeg kan være.

LES OGSÅ: Robert Pattinson åpner seg om utroskapsskandalen