- Jeg har med meg kniv overalt

«Gossip Girl»-stjernen får massiv kritikk etter våpen-avsløring.

ELSKER KNIVER: Ifølge Taylor Momsen har hun en egen knivkolleksjon og bærer alltid med seg en sort springkniv, som hun liker å åpne og lukke.  Foto: All Over Press
ELSKER KNIVER: Ifølge Taylor Momsen har hun en egen knivkolleksjon og bærer alltid med seg en sort springkniv, som hun liker å åpne og lukke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Gossip Girl»-stjernen Taylor Momsen (16) vekket torsdag sterke reaksjoner blant våpen-motstandere, da hun avslørte at hun har med seg en springkniv hvor enn hun går, selv på flyet.

I et ferskt intervju med britiske Metro fortalte den superpopulære 16-åringen også at hun samler på kniver, og at hun «slapper av» når hun åpner og lukker bladet på springkniven sin, skriver Daily Mail.

- Jeg har en kniv-kolleksjon. Jeg har favoritt-kniven min med meg hele tiden. Det er en springkniv. Jeg slapper av når jeg åpner og lukker den, sa stjernen.

Tenåringsidolet, som for tiden befinner seg i London for å promotere bandet The Pretty Reckless, erkjente også at hun hadde med seg knivene på flyet, da hun nylig skulle reise til LA.

- Jeg tok de med meg gjennom sikkerhetskontrollen, inn på flyet. Og da jeg åpnet bagen min for å finne lommeboken i LA, falt de ut. Jeg fikk helt sjokk, sa 16-åringen.

Lyn Costello, frontkvinne for den amerikanske organisasjonen «Mødre mot mord og aggresjon», går nå hardt ut mot den unge tv-stjernen, og mener at hun burde sette et bedre eksempel for unge kvinner.

- Når de blir tenåringsidoler, eller et hvilket som helst idol, må de begynne å tenke på hva de sier. Vi mister våre unge som følge av kniv-kriminalitet. Jeg skulle heller ønske at de sier at de ikke har kniver, og jeg er selvsagt svært opprørt over at hun sier «jeg sitter og leker med de og det gjør at jeg slapper av». Det de må skjønne, disse skuespillerinnene, popsangerne og rapperne, er at dette faktisk kan skje med dem og, og hvordan ville de følt seg om det gjorde det? De må bli mer fornuftige. For meg blir det helt latterlig, det viser at hun ikke er riktig klok, sier Costello.

Også en talsperson for den britiske veldedighetsorganisasjonen Crimestoppers kritiserer Momsens utsagn, og mener det er en livsfarlig holdning for et ungt idol å ha.

- Det at Taylor Momsen har en slik avslappet og tilsynelatende ubekymret holdning til det å bære kniv er utrolig naivt og utenksomt. I Storbritannia er det ulovlig å bære kniver og mange av de som likevel gjør det ender opp med å bli offer for knivangrep selv. Dette er utrolig farlige våpen og burde aldri bli omtalt som leker, sier talskvinnen til Daily Mail.

Bli fan av Seher.no på Facebook! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!    

LES OGSÅ: - Jeg er på en måte naturlig tynn