- Jeg har måttet farge håret svart

Skuespiller Jarl Goli kvittet seg med den grå manken, men ikke av fri vilje.

NY: Jarl Golis kone Monika kjæler med den nye hårmanken til ektemannen Jarl. – Det er blitt så fint, så, sier hun.   Foto: Werner Juvik/Se og Hør
NY: Jarl Golis kone Monika kjæler med den nye hårmanken til ektemannen Jarl. – Det er blitt så fint, så, sier hun. Foto: Werner Juvik/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: - Jeg har måttet farge håret svart. Men det gjør jeg gladelig for filmens skyld. Det blir fire dager nå med lengre hår enn vanlig før jeg skal til frisøren igjen, sier Jarl Goli (54) til Seoghør.no.

Årsaken er at den tidligere «Portveien 2»-stjernen nylig har kommet hjem fra den nye filmatiseringen av «Reisen til Julestjernen» som ble gjort på et slott i Tsjekkia. Der spiller han stjernetyderen, og har kullsvart hår.

Filmen regisseres av Nils Gaup, og har skuespillernavn som Anders Baasmo Christiansen og Agnes Kittelsen på rollelisten.

Seoghør.no møter Jarl og kona Monika (41) på lanseringsfest for boken Gass. Boken er skrevet av regissør Ulrik Imtiaz Rolfsen, og er en oppfølger til miniserien Taxi som ble sendt på NRK i fjor høst, der Jarl spilte en stor rolle.

Serien skapte debatt i mediene, ikke minst på grunn av Jarls rolle som korrupt skattedirektør. Også seertallene var høye, men Jarl har ikke tatt helt av likevel.

- Jeg klarer nesten ikke registrere suksessen når jeg er så mye hjemme og koser meg med Monica og datteren vår Aida (21 måneder), smiler han, og understreker at han synes det er svært hyggelig å få gode tilbakemeldinger når han er ute på arrangementer.

Goli understreker at han svært takknemlig overfor dem som på nytt gav han sjansen i underholdningsbransjen etter mange år utenfor rampelyset.

- Særlig vil jeg trekke frem Tom Sterri som hentet meg til en rolle i «Hotel Cæsar». Han var den første som turte å satse på meg igjen, påpeker Goli, som nå ønsker å fortsette som skuespiller videre.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Tøft å miste familien sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer