SUNT FORHOLD: Jennifer Aniston har et turbulent kjærlighetsliv bak seg, men er endelig lykkelig med en mann som får henne til å føle seg vakker; skuespillerkollegaen Justin Theroux. Her er paret sammen under årets Oscar-utdeling.  Foto: DPA
SUNT FORHOLD: Jennifer Aniston har et turbulent kjærlighetsliv bak seg, men er endelig lykkelig med en mann som får henne til å føle seg vakker; skuespillerkollegaen Justin Theroux. Her er paret sammen under årets Oscar-utdeling. Foto: DPAVis mer

- Jeg har mange øyeblikk hvor jeg føler meg vakker

Og forloveden Justin Theroux har mye av æren for dette.

SEOGHØR.NO: Mange Hollywood-stjerner synes det er vanskelig å eldes med verdighet i filmbyen hvor stadig nye og yngre jenter kjemper om å ta over plassen deres.

Derfor legger flere og flere seg under kniven i håp om å beholde sitt ungdommelige ytre så lenge som overhode mulig.

Men «Friends»-yndlingen, Jennifer Aniston (45), har for lengst slått seg til ro med at rynker og kroppslige forandringer er en naturlig del av livet.

Hun er også godt fornøyd med hvordan hun ser ut - mye takket være forloveden Justin Theroux (43) som får henne til å føle seg vel i de fleste situasjoner.

- Jeg føler meg vakker når jeg våkner opp ved siden av kjæresten min. Når jeg forlater et fotoshoot - fordi da har mirakler blitt utført med meg, og når jeg kommer hjem fra en bytur sammen med min kjære og sminken min er litt utsmørt.

- Jeg har mange øyeblikk hvor jeg føler meg vakker. Det handler om indre trygghet, forteller hun til Glamour magazine, ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

MORGENSTUND: Når Jennifer våkner opp ved siden av kjæresten Justin om morgenen, føler hun seg vakker. Her er hun i seng med eks-kjæresten Vince Vaughn i filmen The Breakup.  Foto: mavrixphoto.com
MORGENSTUND: Når Jennifer våkner opp ved siden av kjæresten Justin om morgenen, føler hun seg vakker. Her er hun i seng med eks-kjæresten Vince Vaughn i filmen The Breakup. Foto: mavrixphoto.com Vis mer

Men skuespilleren, som ser på 40-årene som de beste i sitt liv, innrømmer også at hun har hatt perioder i livet hvor hun prøvde ut diverse skjønnhets-looker som hun i dag synes er pinlig å se tilbake på.

- Jeg fikk goth-looken, med svart leppestift og hvit foundation, ut av systemet mitt på 80-tallet. Det er ikke en stil som kler meg spesielt bra lenger.

Aniston, som nylig avslørte at hun bruker svette for å style håret sitt, sier videre at hun har kvinner hun ser opp til og beundrer.

- Nå for tiden er det Kate Moss og Gisele Bundchen. De er bare utrolig sexy og perfekte.

Siden mai 2011 har Aniston vært sammen med «The Leftovers»-stjernen Justin Theroux, og året etter forlovet de seg.

LES OGSÅ: Aniston synes ikke det er vondt å snakke om bruddet fra Pitt lenger

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.