HEMMELIGHETER: Skuespilleren lover at TV-seerne vil få høre flere hemmeligheter i kommende TV 2-programmet. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.no
HEMMELIGHETER: Skuespilleren lover at TV-seerne vil få høre flere hemmeligheter i kommende TV 2-programmet. Foto: Adéle C. Blystad/Seher.noVis mer

- Jeg har mange hemmeligheter

Toralv Maurstad lover at TV-seerne vil få høre flere hemmeligheter i kommende TV 2-programmet.

SEOGHØR.NO:   Fem norske kjendiser har bodd fem dager på et slott i Toscana, Italia. Der har de delt historier, tanker og hemmeligheter.

Det var VG som først meldte at TV 2 satser på den svenske TV-suksessen «Stjernene på slottet».

De fem stjernene som blir å se på skjermen utover høsten er Lise Karlsnes (33), Dennis Storhøi (52), Gro Hammerseng (33), Fredrik Græsvik (46) og ikke minst Toralv Maurstad (86).

- Jeg fikk et tilbud om å være med. Jeg hadde sett den svenske programmet først, og synes det var hyggelig. Det ga mersmak og jeg takket ja, sier Maurstad til Dagbladet.

Maurstad, som har levd et langt og innholdrikt liv som skuespiller innrømmer ovenfor avisen at han har flere hemmeligheter på lager, men vil ikke si om noen av disse kommer frem når programmet sendes på TV.

- Det får dere se på tv. Jeg kommer ikke til å fortelle noe om det som kommer fram i programmet før det kommer på TV, avslutter en hemmelighetsfull Maurstad til Dagbladet.


LES OGSÅ:   - Pappa stakk av med dama mi