Bahareh Letnes:

- Jeg har lyst til å bli fostermor

Boligdrømmen er i boks, og nå har Bahareh Letnes en ny drøm i sikte.

<strong>KLARE FOR FAMILIELIV:</strong> Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KLARE FOR FAMILIELIV: Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Det har alltid vært drømmen min å kjøpe mitt eget hus, og nå har jeg endelig klart det - sammen med Per, sa Bahareh Letnes (29) til Se og Hør under «Skal vi danse»-finalen lørdag.

- Det føles godt, la hun til.

Det var i begynnelsen av november at det ble kjent at Letnes og kjæresten Per Sandberg (59) hadde kjøpt seg hus. Dette er den første boligen paret har kjøpt sammen, og nå er de i full gang med flyttingen til Halden - der deres nye hjem ligger.

Overfor Se og Hør forteller Letnes at de overtok boligen første november, og at de etter planen er på plass i begynnelsen av desember.

SKAL VI DANSE: Per Sandberg mener kjæresten kommer bedre fra enn det ham i konkurransen. Video: Ruben Pedersen / Dagbladet Vis mer

- Vi er fortsatt ikke ferdige med å pusse opp og møblere huset. Vi gjør noen små endringer, men huset var heldigvis ganske moderne, så det vi gjør er å bytte farger på vegger og gulv, og nå kjøper vi møbler. Det tar lang tid, hele november går til det, forteller 29-åringen, og legger til:

- Når julen ringer inn er det forhåpentligvis klart. Så da flytter vi inn og begynner å pynte til jul.

- En viktig jobb

At det har skjedd mye i livet til både Letnes og Sandberg det siste året, er det liten tvil om. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten i år.

Når ting roer seg på nyåret, har Letnes nye drømmer hun ønsker å realisere. Da vil hun stifte familie.

REDNINGEN: Det er ett øyeblikk som ble redningen for Bahareh Letnes etter et tungt 2018. Video: TV3/Rød Løper Vis mer

- Jeg har lyst til å bli fostermor. Jeg synes at det å bli fostermor er en enda viktigere jobb i dette samfunnet enn å føde barn selv. For det er så mange barn som trenger et rom, et sted å bo, en mor, sier hun.

29-åringen understreker at hun selv har erfart hvor viktig hennes fosterfamilie har vært. Da hun først kom til Norge, ble hun plassert hos en fosterfamilie i Skogn i Levanger.

- For meg er det en viktig jobb. Så det er min neste drøm, og jeg skal søke om å få bli fostermor neste år.

Flere barn

Til tross for at drømmen nå er å hjelpe et barn som trenger det, har Letnes også lyst på «egne» barn.

I sommer, da det ble kjent at duoen var på husjakt, kunne nemlig Letnes røpe over for Dagbladet at hun og kjæresten ønsker seg barn sammen.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

Dette har hun ikke lagt fra seg.

- Først vil jeg bli fostermor, for det er så mange barn som trenger hjelp. Så vil vi ha egne barn sammen senere, forteller hun til Se og Hør.

LES OGSÅ: Oppklarer Meghan-rykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer