Bahareh Letnes:

- Jeg har lyst til å bli fostermor

Boligdrømmen er i boks, og nå har Bahareh Letnes en ny drøm i sikte.

KLARE FOR FAMILIELIV: Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KLARE FOR FAMILIELIV: Nylig kjøpte Per Sandberg og Bahareh Letnes bolig sammen. På nyåret ønsker sistnevnte å søke om å bli fostermor. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

- Det har alltid vært drømmen min å kjøpe mitt eget hus, og nå har jeg endelig klart det - sammen med Per, sa Bahareh Letnes (29) til Se og Hør under «Skal vi danse»-finalen lørdag.

- Det føles godt, la hun til.

Det var i begynnelsen av november at det ble kjent at Letnes og kjæresten Per Sandberg (59) hadde kjøpt seg hus. Dette er den første boligen paret har kjøpt sammen, og nå er de i full gang med flyttingen til Halden - der deres nye hjem ligger.

Overfor Se og Hør forteller Letnes at de overtok boligen første november, og at de etter planen er på plass i begynnelsen av desember.

- Vi er fortsatt ikke ferdige med å pusse opp og møblere huset. Vi gjør noen små endringer, men huset var heldigvis ganske moderne, så det vi gjør er å bytte farger på vegger og gulv, og nå kjøper vi møbler. Det tar lang tid, hele november går til det, forteller 29-åringen, og legger til:

- Når julen ringer inn er det forhåpentligvis klart. Så da flytter vi inn og begynner å pynte til jul.

- En viktig jobb

At det har skjedd mye i livet til både Letnes og Sandberg det siste året, er det liten tvil om. De er et av landets kanskje mest omtalte par, og har vært å se i både «Charterfeber» og på «Skal vi danse»-parketten i år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer