Juliane Snekkestad:

- Jeg har lyst på barn

Snakker ut om forholdet til Marius Borg Høiby.

PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth
PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Denne uka gjester modell Juliane Snekkestad (24) podkasten «Schendis», der hun snakker åpent om forholdet sitt med Marius Borg Høiby (23) - som hun har vært sammen med siden 2018.

Paret er kjent for å hegne om privatlivet, og modellen har aldri pratet så åpent om forholdet sitt som hun gjør i podkasten. På en rekke spørsmål svarer hun dønn ærlig om baksiden av medaljen ved modellyrket, hvorfor de holdt forholdet hemmelig og om hvordan det faktisk er å være sammen med en som hele Norge vet hvem er.

Hun kan også avsløre den søte historien om hvordan de to møttes.

Søt historie

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, sier 24-åringen.

Paret har god erfaring med å bo i utlandet, og har bodd i både London og i storbyen på den amerikanske vestkysten.

Snekkestad forteller om et liv der festing med superstjerner, knallhard jobbing og mange reisedager er normalt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.