Juliane Snekkestad:

- Jeg har lyst på barn

Snakker ut om forholdet til Marius Borg Høiby.

PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth
PAR: Marius Borg Høiby og Juliane Snekkestad har vært et par siden 2018. Nå forteller hun åpent om forholdet. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Denne uka gjester modell Juliane Snekkestad (24) podkasten «Schendis», der hun snakker åpent om forholdet sitt med Marius Borg Høiby (23) - som hun har vært sammen med siden 2018.

Paret er kjent for å hegne om privatlivet, og modellen har aldri pratet så åpent om forholdet sitt som hun gjør i podkasten. På en rekke spørsmål svarer hun dønn ærlig om baksiden av medaljen ved modellyrket, hvorfor de holdt forholdet hemmelig og om hvordan det faktisk er å være sammen med en som hele Norge vet hvem er.

Hun kan også avsløre den søte historien om hvordan de to møttes.

Sønnen til kronprinsesse Mette-Marit, Marius Borg Høiby, vekker oppsikt med spesielle skinnjakker i «God kveld Norge»-reportasje. Vis mer

Søt historie

- Jeg bodde i Los Angeles i 2014, også bodde han der i 2016 eller noe. Det var faktisk der vi møttes. Jeg var i byen for å gjøre en photoshoot - faktisk den som endte opp i Playboy - og jeg møtte ham for første gang gjennom en felles venn. Vi dro ut, og ble kjent, sier 24-åringen.

Paret har god erfaring med å bo i utlandet, og har bodd i både London og i storbyen på den amerikanske vestkysten.

Snekkestad forteller om et liv der festing med superstjerner, knallhard jobbing og mange reisedager er normalt.

VERDENSVANT: Juliane Snekkestad har bodd flere steder i verden, og reiser fortsatt mye i forbindelse med jobb. Det var i Los Angeles at hun møtte kjæresten for første gang. Her fotografert i konfirmasjonen til prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix
VERDENSVANT: Juliane Snekkestad har bodd flere steder i verden, og reiser fortsatt mye i forbindelse med jobb. Det var i Los Angeles at hun møtte kjæresten for første gang. Her fotografert i konfirmasjonen til prinsesse Ingrid Alexandra. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det skulle derimot ikke oppstå varme følelser der og da. Snekkestads jobb sørger for at hun reiser verden rundt, men familien i Tønsberg har også sørget for at hun med jevne mellomrom er i Norge.

Det var her følelsene til kronprinsesse Mette-Marits eldste sønn skulle oppstå.

- Vi teksta jo, men det var en veldig klein måte vi ble kjærester på. Vi hadde vært i Oslo, og så skulle han kjøre meg til togstasjonen. Vi har en sånn greie at vi gnir nesene våre mot hverandre, som vi kaller «nesetussing». Da sa jeg at det bare er «sånn kjærester gjør», og da spurte han om vi ikke var det, forteller hun, og legger til at hun selvsagt responderte med et «ja» før hun satte seg på toget hjem.

Babyplaner

Det skulle altså bli de to. Selv om 24-åringen er sparsom på detaljer om hvordan det er å spise middag med kjærestens verdensberømte besteforeldre, og om hvordan det er på Skaugum, forteller hun at hun føler seg veldig velkommen i svigerfamilien.

Hun husker ikke den første middagen, og husker derfor ikke om hun var nervøs. Nå er middager med kronprinsfamilien bare en del av hverdagen, «litt sånn ja ja», men hun kan godt skjønne at folk er nysgjerrige.

VIL HA BARN: Snekkestad bretter ikke ut om sin berømte svigerfamilie, men forteller åpent at hun gjerne vil stifte familie i framtida. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
VIL HA BARN: Snekkestad bretter ikke ut om sin berømte svigerfamilie, men forteller åpent at hun gjerne vil stifte familie i framtida. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Oppmerksomheten bidrar også til at hun til stadighet leser rykter om seg og kjæresten. Nylig ringte bestemoren henne, fordi hun hadde lest at Snekkestad var gravid.

Det stemte selvsagt ikke, men hun kan fortelle at hun har planer om å få barn på sikt.

- Jeg har lyst på barn. Når man er 16 tror man at man er voksen som 25-åring, og at man er vil være forlovet og ha barn da. Jeg tror derimot det blir en stund til. Men jeg kan godt tenke meg å få barn innen jeg er 30. Den første som 28, og den andre som 30-åring. Jeg vil ha to stykker, forteller hun i podkasten.

Kjøpte bolig

Kort tid etter hjemkomst til Norge i slutten av 2018 ble det imidlertid kjent at paret hadde gått til innkjøp av en bolig i Tønsberg, hjembyen til Snekkestad.

Da Dagbladet møtte paret på den eksklusive førpremieren av storfilmen «Maleficent: Mistress of Evil» i høst, kunne Snekkestad fortelle at de er i god gang med oppussing, og at de trives svært godt i den nye tilværelsen.

- Det går bra, det har vært en del å stri med, men nå er vi på god vei og vi trives veldig godt, fortalte Snekkestad den gang, og la til at Høiby har overrasket ved å være «litt av en handyman».

Siden paret ble romantisk involvert i 2018 har de flere ganger skapt overskrifter - også i utenlandsk media. De har blant annet vært omtalt i amerikanske Vouge, men paret har også prydet magasiner og aviser her hjemme.

Samme år som de ble sammen var de å se på forsiden av Se og Hør, titulert med «Kjæreste med Playboy-modell», noe som var lite populært hos kronprinsfamilien.

LES OGSÅ: - Nå er det bare jævla vondt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer